toate sectiunile

Pulpa de miel la cuptor

18 apr 2008

Sfanta sarbatoare a Pastelui este asociata, de obicei, cu consumul de carne de miel, drept care va propun o delicioasa reteta arabeasca.

Pulpa de miel la cuptor

Sfanta sarbatoare a Pastelui este asociata, de obicei, cu consumul de carne de miel.

Ceea ce eu va propun este un fel de mancare delicios, gatit dupa o reteta arabeasca, in care zicala “mielul cade greu” nu isi are locul.

Ingrediente pentru 4 portii: 1 pulpa de miel.

Ingrediente pentru sosul marinat: 1 ceapa, 3-4 caţei de usturoi, 2 foi de dafin, 4 pahare de vin alb, 1/2 pahar de oţet, 1/2 pahar ulei, rozmarin, sare si piper.

Mod de preparare: Intr-un vas incapator se pun ceapa taiata marunt, cateii de usturoi zdrobiti, foile de dafin, rozmarinul, piper si sare dupa gust, uleiul si otetul si se amesteca pana la omogenizare.

Carnea de miel se va tine in aceasta marinata o jumatate de zi, la frigider.

Dupa marinare, se va introduce intr-o tava si se rumeneste la cuptor, timp de 1 ora jumatate.

Va urez pofta buna si Paste Fericit!

Stiti sa preparati mielul si in alt fel?

Viziteaza sectiunea de Paste!



Autor:
Ana Barbu
Taguri:
paste, masa de pasti, pulpa de miel
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
 
Stiri din RetetaPerfecta.ro Vezi toate stirile
Friptură din carne de vită în sos de roşii Friptură din carne de vită în sos de roşii

Taie carnea felii. Presară apoi cu făină şi prăjeşte pe ambele părţi, în tigaie. 

 
COMENTARII Comenteaza
  • Carmen 19 iun 2010

    Ma indoiesc ca asta e mancare araba din moment ce arabii nu consuma alcool ....

    « Raspunde
  • lorykely 18 mai 2010

    scuze am vrut sa scriu * de miel dar cred ca a iesit altceva!!!

    « Raspunde
  • lorykely 18 mai 2010

    cred ca este un deliciu!!! incer si eu sa prepar asa o * de miel pt o masa speciala!!

    « Raspunde
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!