toate sectiunile

Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru marţi, 29 iulie 2014

29 iul 2014, 438 afisari

În jumătatea de sud-vest a ţării vor fi condiţii de ploaie. Cerul va fi senin pe litoral. Temperaturi maxime de până la 34 de grade Celsius.

Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru marţi, 29 iulie 2014

Marţi, 29 iulie 2014, în special în jumătatea de sud-vest a ţării vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată, dar pe arii mai restrânse şi la cote mai reduse faţă de intervalul anterior. Astfel, cerul va prezenta înnorări temporar accentuate şi local se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor fi condiţii de grindină şi cantităţi însemnate de apă. În restul teritoriului cerul va fi variabil şi fenomene caracteristice instabilităţii atmosferice vor apărea cu totul izolat.

vremea.apropo.ro

Vremea în Bucureşti, vremea în Iaşi, vremea în Cluj, vremea în Timişoara şi în orice oraş vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util şi desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 şi 34 de grade Celsius, iar cele minime se vor încadra, în general, între 14 şi 22 de grade.

Pe Litoral va fi cer senin, vânt de 5 m/s (dinspre est), iar maxima zilei va atinge 30° Celsius în aer şi 25 de grade în apă.

În Bucureşti, cerul va prezenta înnorări temporare, iar probabilitatea pentru averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului va fi mai ridicată în partea a doua a zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 32 de grade, iar cea minimă va fi de 17…19 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile şi pe luni. Fir întins!

solunar iulie


Autor:
Carmen Ulian
Sursa:
vremeainromania.com
Sursa-foto:
wikipedia.org
Taguri:
vremea, prognoza meteo
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema