toate sectiunile

Tot ce trebuie sa stii despre fetisurile sexuale!

21 feb 2011, 13650 afisari

Fetisismul implica folosirea unor obiecte (fetis) in vederea excitarii sexuale.

Tot ce trebuie sa stii despre fetisurile sexuale!

Fetisurile sexuale - ce sunt?

Printre cele mai comune sunt lenjeria intima a femeilor, ciorapii de tip dres, pantofii, cizmele sau alte articole de imbracaminte. Persoana cu un astfel de fetisism se masturbeaza in mod frecvent in timp ce tine, se freaca sau miroase obiectul fetis sau poate cere partenerei sa-l poarte in timpul intalnirii lor sexuale.

De obicei, fetisul este necesar sau puternic preferat pentru excitare sexuala, in absenta acestora putand aparea disfunctii erectile la barbati. De obicei, fetisurile incep sa apara in adolescenta, desi e posibil ca obiectul-fetis sa fie incarcat cu o semnificatie speciala inca din copilarie. Odata stabilit, fetisismul tinde sa fie cronic.

Fetisul este necesar sau puternic preferat pentru excitare sexuala

Exista o varietate de teorii despre cauzele fetisurilor, dar nici un acord sau vreo o dovada nu a dus inca o explicatie unica. Unii oameni simt ca si-au cultiva fetisurile, in timp ce altii indentifica un moment specific sau o perioada de timp din trecutul lor, de multe ori din timpul copilariei, cand si-au creat fetisul.

Fetisurile (atat timp cat sunt consensuale si nu provoaca rau) pot fi expresii sexuale sanatoase. Fetisul devine o problema daca iti provoaca tie sau partenerei suferinta sau te impiedica sa iti traiesti viata.

Citeste mai multe despre fetisuri, pe Sexgen.ro!


Autor:
Anca Ionescu
Taguri:
fetis, orgasm, sex
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema