toate sectiunile

RATB modifică traseele a 4 linii de transport în comun

10 ian 2015, 43 afisari

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) modifică traseele a patru linii de transport în comun pentru continuarea lucrărilor la Magistrala 5 de metrou.

RATB modifică traseele a 4 linii de transport în comun

Pentru continuarea lucrărilor la magistrala de metrou Drumul Taberei, începând cu data de 11.01.2015, traficul rutier va fi restricţionat pe Bd. Eroii Sanitari în zona intersecţiei cu Bd. Eroilor, sensul spre Piaţa Operei.

Din această cauză, liniile de troleibuze 61, 69, 90 şi 91 vor funcţiona, pe sensul către centru, pe un traseu modificat de la intersecţia Şos. Cotroceni/Bd. Gh. Marinescu, pe Şos. Cotroceni, Str. Constantin Noica, Cal. Plevnei, Bd. Mihail Kogălniceanu, urmând apoi traseele actuale, iar pe sensul către cartierele Militari şi Drumul Taberei, pe un traseu modificat de la ,,Piaţa Operei”, pe Splaiul Independenţei, Şos. Cotroceni, Bd. Iuliu Maniu, urmând apoi traseele actuale.

Pe traseele modificate, troleibuzele vor opri pe sensul către centru în staţiile corespunzătoare liniilor 62 şi 85, iar pe sensul către cartierele Militari şi Drumul Taberei în staţiile aferente liniei de autobuze 601.

De la aceeaşi dată, se înfiinţează staţia ,,Pod Cotroceni”, pentru liniile 61, 69, 90 şi 91, situată pe Şos. Cotroceni după intersecţia cu Splaiul Independenţei, pe sensul de deplasare către cartierele Militari şi Drumul Taberei.


Autor:
Carmen Ulian
Sursa:
ratb.ro
Sursa-foto:
mediafaxfoto
Taguri:
ratb, transport, autobuz
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
COMENTARII Comenteaza
  • Nu exista comentarii
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!