toate sectiunile

RATB a infiintat o linie urbana, dar desfiinteaza alte doua preorasenesti

6 ian 2011, 416 afisari

Ca urmare a solicitarii Primariei comunei Domnesti, de suspendare a serviciului de transport public intre Bucuresti si Domnesti, din cauza imposibilitatii sustinerii financiare a acestei activitati, liniile de autobuze 408 si 428 vor fi desfiintate, incepand din data de 14.01.2011.

RATB a infiintat o linie urbana, dar desfiinteaza alte doua preorasenesti

Regia Autonoma de Transport Bucuresti precizeaza ca activitatea de transport public pe liniile preorasenesti dintre Municipiul Bucuresti si localitatile din Judetul Ilfov poate fi asigurata numai la solicitarea primariilor care incheie contract cu RATB, prin care isi asuma responsabilitatea sustinerii serviciilor prestate de Regie pentru locuitorii comunei si onorarii obligatiilor de plata revenite prin contract.

Nou la RATB: Linia 227, intre Depoul Alexandria si Piata Pucheni

Ca urmare a numeroaselor solicitari primite din partea locuitorilor din cartierul Rahova, incepand cu data de 30.12.2010, RATB a infiintat linia de autobuze 227, intre Depoul Alexandria si Piata Pucheni.

Autobuzele circula pe Sos. Bucuresti-Magurele, Str. Caracal, Str. Teius, Sos. Alexandriei, Str. Pucheni, cu intoarcere pe Str. Teodor Mazilu, Str. Muntii Carpati, Str. Caporal Preda, Str. Soldat Croitoru, Sos. Alexandriei.

Ping-pong cu liniile de la periferia Capitalei

Liniile 408 si 428 au mai fost desfiintate si in vara anului trecut, atunci cand RATB a retras definitiv toate liniile preorasenesti, la mijlocul lunii iunie, din cauza neintelegerilor financiare cu autoritatile din judetul Ilfov.

Apoi, aceleasi linii au fost reinfiintate, in luna septembrie, dupa o intelegere cu Primaria Domnesti, judetul Ilfov.


Autor:
Dragos Tanase
Sursa-foto:
ratb.stfp.net
Taguri:
linia 227, linia 408, linia 428, autobuz, ratb
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema