toate sectiunile

Preţurile biletelor de avion scad, din ianuarie 2015, sub 50 de euro pentru mai multe destinaţii

8 dec 2014, 163 afisari

Preţurile biletelor de avion pentru mai mult de 30 de destinaţii din Europa scad chiar şi de trei ori din luna ianuarie, ajungând la mai puţin de 50 de euro pentru o călătorie dus-întors în oraşe precum Roma, Paris, Londra sau Barcelona, potrivit unei analize Vola.ro, cel mai mare portal de turism.

Preţurile biletelor de avion scad, din ianuarie 2015, sub 50 de euro pentru mai multe destinaţii

În Londra, una dintre capitalele europene preferate de români, un zbor în luna decembrie costă peste 200 euro şi poate depăşi chiar 350 euro pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Din a doua jumătate a lunii ianuarie, însă, se pot găsi bilete către capitala Marii Britanii la aproximativ 35 euro.

Spre Roma, o altă destinaţie căutată de turiştii români, preţul unui bilet în decembrie depăşeşte 150 de euro şi poate ajunge chiar la 300 euro în anumite intervale. În schimb, pentru lunile ianuarie sau februarie, biletele de avion dus-întors spre Roma vor avea preţuri care pornesc de la 30 euro.

Alte destinaţii cu preţuri de pâna la trei ori mai mici începând cu primele luni ale lui 2015 sunt Barcelona, Paris, Milano sau Treviso.

Mai multe detalii, pe mediafax.ro


Autor:
Dragos Tanase
Taguri:
bilete, scadere, preturi, avion, destinatii, londra, paris, calatorie, barcelona, roma
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
COMENTARII Comenteaza
  • Nu exista comentarii
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!