toate sectiunile

Patinoar sintetic în Parcul Lumea Copiilor

23 iul 2014, 311 afisari

Parcul Lumea Copiilor din sectorul 4 al Capitalei are un patinoar sintetic ce poate fi utilizat pe orice anotimp.

Patinoar sintetic în Parcul Lumea Copiilor

Patinoarul sintetic se află în Rotonda Parcului Lumea Copiilor, în vecinătatea pistei de karting şi se întinde pe o suprafaţă de 260 mp, se arată într-un comunicat al Primăriei Sectorului 4 Bucureşti.

Patinoarul a fost construit din materiale ecologice, nu prodeuce niciun zgomot şi nici nu este necesară utilizarea constantă a apei. Materialul folosit este asemănător celui utilizat în bazele de antrenament pentru echipele de hochei din SUA şi Canada.

Ca multe alte obiective realizate până în prezent în Parcul Lumea Copiilor, şi acesta este rodul unui parteneriat public – privat şi nu grevează Bugetul Local al Sectorului 4, anunţă administraţia publică locală, într-un comunicat remis redacţiei B365.ro.

Astfel, Autoritatea Locală pune la dispoziţie, contra cost, domeniul public, amenajarea fiind realizată integral de către investitorul privat.


Autor:
Carmen Ulian
Sursa:
b365.ro
Taguri:
patinoar sintetic, patinoar parcul lumea copiilor
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
  • Cum va fi vremea până pe 27 iulie 2014 Cum va fi vremea până pe 27 iulie 2014

    Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor până pe data de 27 iulie, pentru toate regiunile din ţară.

  • 4 modalităţi prin care poţi învinge toropeala de la muncă
4 modalităţi prin care poţi învinge toropeala de la muncă

    Dacă oamenii sunt bucuroşi să lucreze pentru o anumită companie, entuziasmul lor nu ar trebui să fie pus în repaus pe perioada verii. Altfel, lucrurile se pot destrăma uşor în cele câteva luni mai calde, spun specialiştii.

  • 9 fructe recomandate diabeticilor 9 fructe recomandate diabeticilor

    Pentru bolnavii de diabet este important să ţină sub control boala, iar asta înseamnă să acorde o mare atenţie alimentaţiei.