toate sectiunile

Ce păcănele online gratis să încerci dacă eşti pasionat de Azteci

11 nov 2020, 14 afisari

Civilizaţia mistică aztecă a fascinat mintea omenirii de mult timp, cu tradiţiile lor bizare şi clădirile impresionante. De-a lungul ultimelor două secole, datorită tehnologiei mereu în avans, am dezvăluit multe piese ale puzzle-ului, pierdute în timp.

Ce păcănele online gratis să încerci dacă eşti pasionat de Azteci

În prezent, încercăm să le creăm în artă, filme şi jocuri video. Prin urmare, subiectul acestui unde veţi găsi primele 10 sloturi aztece pentru 2020. Alăturaţi-vă nouă acestei aventuri în jungla acestei civilizaţii din America Centrală!

TOP 10 MAŞINI DE SLOT AZTEC PENTRU BANI ADEVĂRAŢI ONLINE

 

  • Aztec Bonanza (Caracteristici bonus extraordinar)
  • Aztec Warrior Princess (Grafică şi coloană sonoră aztecă uimitoare)
  • Azteca (O altă creaţie minunată de Playtech)
  • Idoli azteci (mini-bonusuri intrigante şi rotiri gratuite)
  • Imperiul Aztec (Volatilitate ridicată)
  • Azteci uimitori (opere de artă unice cu desene animate)
  • Glorie aztecă (raport RTP excelent)
  • Templul aztec (design curat, prietenos cu clienţii)
  • Piatra preţioasă a aztecului (multiplicatori atrăgători)
  • Cartea aztecului (uimitor tematică aztecă clasică)

Aztec Bonanza

Jocul de sloturi Aztec Bonanza este titlul perfect pentru a începe acest blog de slot machine Aztec. Jocul a fost dezvoltat de Pragmatic Play şi te duce în mijlocul junglei groase din America Centrală. Peisajul verde şi piramida masivă de pe fundal, însoţite de coloana sonoră tematică, transformă instantaneu atmosfera din jurul tău şi te vei simţi ca şi cum ai fi cu adevărat acolo.

Slot machine Aztec Bonanza are 5 role şi 6 rânduri, dar dacă declanşezi simbolurile bonus suplimentare, grila creşte şi mai mult şi odată cu ele, şansele tale de a câştiga. Pentru a fi exact, în timpul rundelor de rotiri gratuite, puteţi avea 7776 de moduri diferite de a câştiga. Mai mult, suntem siguri că aţi prefera să vedeţi mai des simbolurile cu plată mare, care sunt pietre cu culori şi forme diferite.

 

Prinţesa războinică aztecă

Acest titlu este o creaţie spectaculoasă a jocului Play N ’GO, cu tema iubită aztecă. Slot-ul Aztec Warrior Princess are grafică şi sunete uimitoare, care contribuie la experienţa interesantă. Când joci jocul pentru prima dată, vei observa că există simboluri mixte ale pietrelor magice şi ale diferitelor animale din junglă. Creaturile pe care le vei întâlni pe calea ta, fie îţi vor oferi bonusuri, fie îţi vor încheia călătoria.

Simbolurile pe care aţi dori să le vedeţi mai des sunt, pur şi simplu, toate simbolurile animale, logoul sălbatic şi bonus. Dacă aterizaţi mai mult de trei din acelaşi tip de animal, multiplicatorul începe să devină foarte mare. În plus, în cazul în care înscrieţi cinci sigle sălbatice, veţi obţine câştiguri de 5000x din preţul pariului.

Azteca

Dacă numele Azteca nu-l dă, jocul te trimite să ajute o exploratoare curajoasă în căutarea ei să găsească comori ascunse în mormintele uitate de mult. Jocul de cazinou aztec este dezvoltat de una dintre cele mai bune companii de software, Playtech, prin urmare calitatea este garantată. Săriţi într-o aventură interesantă într-o vânătoare a aurului aztec pierdut.

Slotul Azteca are 5 role şi 20 de linii de plată. Simbolurile pe care le veţi căuta sunt maimuţa, avionul şi un rucsac. Aceste simboluri au o valoare mai mare, în timp ce icoanele cărţilor de joc recompensează mai puţin. În plus, în Azteca există şi simboluri speciale, o mască bonus şi simbolul protagonist feminin. În cele din urmă, piramida este simbolul sălbatic care poate înlocui toate celelalte simboluri în afară de celelalte simboluri speciale.

Aztec Idols

Aztec Idols este o altă minune cu tematică aztecă de Play’n GO. Dezvoltatorul maşinii de slot Aztec este o ştampilă pentru grafică uimitoare, efecte sonore şi caracteristici interesante în joc, care sunt toate prezente în Aztec Idols. Jocul începe cu un scurt videoclip de introducere care vă povesteşte până la momentul real.

Inspirate de tema civilizaţiei misterios pierdute, simbolurile din joc sunt măşti de faţă aztece şi simboluri de cărţi stilizate. Măştile oferă, de asemenea, sume bune de câştig. Dacă primeşti cinci simboluri wild pe o linie de câştig, vei câştiga 500 de monede. În plus, când atingi 3 dintre pictogramele calendarului aztec, declanşezi jocul de masă. Jocul mini bonus vă va oferi o rotaţie gratuită care vă va acorda un premiu de 150 de ori pariul total.

Aztec Empire

Acum, pe o altă uimitoare maşină de slot tematică mesoamericană, Imperiul Aztec. Mulţi spanioli şi alţi aventurieri au plecat să caute templele de aur şi râurile de argint. Prin crearea Imperiului Aztec, Playson ne duce înapoi la epoca colonizării, astfel încât să o putem experimenta din prima mână.

Jocul slot aztec constă dintr-o grilă cu 5 role, cu 21 de linii de plată, în general. Imperiul aztec are multe simboluri interesante, începând cu cele mai frecvente, cum ar fi roşiile, porumbul dulce, broaştele, caprele şi leoparzii. Acestea sunt urmate de războinici de valoare mai mare, prinţese şi vrăjitori. Dacă supravieţuieşti acestor întâlniri, te vei găsi luptând pentru marile bonusuri ale templului.

Amazing Aztecs

Amazing Aztecs este un joc pur dublu A, cu grafică fascinantă şi simboluri unice de slot machine, inspirat de civilizaţia uitată. Spre deosebire de majoritatea celorlalte jocuri slot, Amazing Aztecs are un stil desenat manual care aduce unicitate şi face jocul să iasă în evidenţă şi mai mult. Acesta din urmă este dezvoltat de studioul Just for the Win, parteneri ai Microgaming.

Jocul este 5 × 3 şi a fost iniţial construit pentru a fi complet compatibil cu dispozitivele mobile. Nu există role şi rânduri suplimentare care ies din lateral, ci bonusuri şi multiplicatori masivi. Există 10 simboluri şi sunt împărţite în ornamente cu plată mare şi cu plăţi reduse. Oricum, recompensele devin şi mai bune, atunci când se colectează o combinaţie câştigătoare, ai şansa să declanşezi funcţia de re-spin a jocului, acordându-ţi şi mai multe premii.


Taguri:
online, pasiune, joc, traditii
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile