toate sectiunile

Ce fantezii sexuale au femeile si barbatii

10 sep 2010, 15370 afisari

Fanteziile sexuale de multe ori nu sunt intelese sau explicate. Atractia fata de acestea este inteleasa numai de persoanele care sunt excitate de astfel de lucruri.

Ce fantezii sexuale au femeile si barbatii

Trebuie insa sa renuntam la prejudecati atunci cand vorbim despre ceea ce fac oamenii in spatiul privat al dormitorului.

Fantezii sexuale in trei

Fantezia sexuala cu un menage a trois sau sex in trei este ceva ce foarte multi oameni vor sa o incerce cel putin o data in viata. Mai ales barbatii. Aceasta este de fapt o "mini orgie" care implica trei persoane (pot fi diverse combinatii de barbati si femei) care se satisfac sexual unul pe altul si intretin relatii sexuale.

Fantezii sexuale

Fantezii sexuale

De ce este atat de atragatoare fantezia cu sex in trei? Ei bine, multe persoane isi doresc sa incerce ceva nou si interesant. Altii cred ca atentia pe care o primesc in timpul actului sexual obisnuit nu este suficienta. Multi doresc sa o faca in trei pentru ca este ceva iesit din comun sau chiar interzis sau poate pentru ca doresc sex excitant fara nici o implicare romantica.

Fanteziile din mintea lor incita multi barbati si isi doresc sa incerce un menage a trois cu partenera, chiar daca ei nu ii place acest tip de divertisment sexual.

Uneori, "fortandu-ti" partenera sa faca ceva ce nu vrea la fel de mult ca tine poate fi o miscare foarte egoista.Totodata, sexul in trei poate fi o scuza pentru tine sa o inseli fara sa fii prins.

Citeste mai multe pe Sexgen.ro!


Autor:
Anca Ionescu
Taguri:
fantezie sexuala, sex, orgasm
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema