toate sectiunile

Biletul unic- cartela magnetica

13 nov 2006, 7 afisari

Incepand cu aceasta saptamana vor incepe verificarile pe metrou si RATB cu biletul unic, care va fi sub forma unei cartele magnetice, urmand sa fie dat in folosinta anul viitor. Testul se va desfasura pe anumite rute ale RATB si pe cateva statii de metrou.


Incepand cu aceasta saptamana vor incepe verificarile pe metrou si RATB cu biletul unic, care va fi sub forma unei cartele magnetice, urmand sa fie dat in folosinta anul viitor.

Testul se va desfasura pe anumite rute ale RATB si pe cateva statii de metrou.

Cartelele se vor putea folosi atat in transportul suprateran cat si in cel subteran. Abonamentul va avea valabilitate 5 ani si va trebui incarcat de cate ori va fi nevoie.

Reincarcarea cartelei se va face in functie de tipul calatoriei dar si in functie de statut- student, salariat sau pensionar.

Timp de cateva luni, pana la introducerea noului sistemului de taxare, biletele vechi cat si noile cartele magnetice vor circula in paralel. Pretul unei calatorii va fi in functie de distanta parcursa, insa se va mai discuta acest aspect, avand in vedere ca pretul unei calatorii RATB este de 1,1 lei iar o cartela de metrou este de 1 leu.

Pentru reincarcarea cartelelor vor exista 60 de centre, iar pertul intregului proiect va costa 14 milioane lei.


Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
COMENTARII Comenteaza
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!