toate sectiunile

AVERTIZARE METEO de viscol şi ninsoare!

23 ian 2013, 1238 afisari

Vremea se schimbă radical în următoarele zile!

AVERTIZARE METEO de viscol şi ninsoare!


Click aici pentru vremea în detaliu. Vremea apropo

Comandamentul de iarnă s-a reunit la Guvern, sub comanda vicepremierului Liviu Dragnea, din cauza înrăutăţirii vremii. "Mâine noapte iarna revine în forţă, iar temperaturile vor scădea foarte mult. Şi datoria noastră şi datoria voastră este să fim vigilenţi şi cei responsabili să fie pregătiţi să intervină", a declarat Dragnea.

"Este foarte important să luaţi în calcul faptul că pe timpul nopţii temperaturile vor scădea foarte mult, cu multe grade sub zero", a adăugat acesta.

"Prima avertizare va intra în vigoare mâine, 24 ianuarie, ora 18,00, până pe data de 25, ora 20,00. La început, în sudul ţării, vor fi cantităţi de precipitaţii sub formă de ploaie, peste 25 l/mp, în cursul nopţii se transformă în zăpadă, dar mai ales în partea de sud, în zona de deal în special. În partea de sud, judeţele de lângă Dunăre rămân mai mult cu precipitaţii sub formă de ploaie", mai declară Liviu Dragnea.

"Sudul Moldovei, zona Carpaţilor de Curbură, Munţii Bucegi, vântul va avea intensificări de 70 km/h cu ninsoare, este viscol. În această zonă, după 12 noaptea până dimineaţa, acestea sunt zonele cele mai afectate", a adăugat acesta.

"Vineri, 25 ianuarie, va ninge viscolit în Moldova, centrul şi estul Munteniei şi Dobrogea, bineînţeles şi zona de munte. Aparea polei, joi noaptea, în partea de est a Munteniei şi în Dobrogea şi la fel şi în cursul zilei de vineri", a menţionat ANM.

 

Vezi cum va fi vremea până pe 3 februarie!


Autor:
Ciprian Voiculescu
Carmen Ulian
Taguri:
meteo, ninsoare, avertizare meteo, viscol
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
COMENTARII Comenteaza
  • Nu exista comentarii
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!