toate sectiunile

Autobuzele RATB din Piata Constitutiei elibereaza zona pentru concertul lui Sir Elton John

11 iun 2010, 186 afisari

In vederea organizarii si desfasurarii concertului lui Elton John, sambata, 12 iunie, incepand cu ora 12:00, liniile de transport in comun din zona Piata Constitutiei vor functiona pe trasee modificate.

Autobuzele RATB din Piata Constitutiei elibereaza zona pentru concertul lui Sir Elton John

Autobuzele liniei 385 vor circula pe traseul de baza intre "Platforma Valea Oltului" si intersectia Cal. 13 Septembrie/Sos. Pandurilor, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri, pe Sos. Pandurilor, Str. Dr. Rainer (Str. Dr. Bagdasar), Bd. Eroilor, Splaiul Independentei, Pod Izvor, apoi traseul actual.

Autobuzele liniei 636 vor circula pe traseul de baza intre "CET Vest Militari" si intersectia Sos. Pandurilor/ Str. Dr. Rainer, apoi pe un traseu modificat, pe Str. Dr. Rainer, Bd. Eroilor, Splaiul Independentei (malul drept), cu intoarcere la Podul Izvor prin Splaiul Independentei (malul stang), Bd. Eroilor, Str. Dr. Bagdasar, Sos. Pandurilor, apoi traseul de ducere.

Duminica, 13 iunie, autobuzele liniilor amintite vor reveni pe traseele de baza.

Elton John - I'm Still Standing de pe tare.ro

Concertul lui Elton John, unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului, se va desfasura pe 12 iunie, in Piata Constitutiei din Bucuresti, incepand cu ora 16:00.

De fapt, Sir Elton John canta cu intarziere in Romania, pentru ca artistul si-a amanat concertul din Capitala cu o saptamana, spectacolul fiind programat initial pentru data de 5 iunie.

Spectacolul, care face parte din turneul "Elton John World Tour 2010", va fi deschis de trupa romaneasca VH2.


Autor:
Dragos Tanase
Sursa-foto:
Mediafax Foto/AFP
Taguri:
concert, elton john, ratb, trasee modificate, piata constitutiei
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema