toate sectiunile

421, o noua linie preoraseneasca intre Bucuresti si judetul Ilfov

8 oct 2010, 1319 afisari

Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) infiinteaza linia de autobuze 421, intre Bucuresti si Comuna Dragomiresti, judetul Ilfov, incepand cu data de 9 octombrie 2010.

421, o noua linie preoraseneasca intre Bucuresti si judetul Ilfov

Autobuzele vor circula de la terminalul Apusului, pe Str. Apusului, B-dul. Iuliu Maniu, Autostrada Bucuresti-Pitesti, pana in satul Zurbaua din Comuna Dragomiresti, judetul Ilfov.

Infiintarea acestui traseu s-a realizat in urma unui parteneriat incheiat intre Regia Autonoma de Transport Bucuresti, Primaria Municipiului Bucuresti si Primaria Comunei Dragomiresti.

Aceasta linie este practic reinfiintata, pentru ca ea a mai functionat si inainte de a se suspenda tot transportul in comun care facea legatura cu judetul Ilfov, in vara acestui an.

Alte cinci linii preorasenesti circula intre Bucuresti si judetul Ilfov

Alte cinci linii preorasenesti circula intre Bucuresti si judetul Ilfov

Doar ca, atunci, in Bucuresti avea cap de linie la Valea Ialomitei, dupa care a fost mutat la Valea Oltului, ambele in cartierul Drumul Taberei din sectorul 6, iar acum va intoarce in cartieul Militari, acelasi sector.

La mijlocul lunii septembrie, RATB a reinfiintat alte cinci linii preorasenesti, iar in perioada urmatoare va purta discutii si cu alte primarii din judetul Ilfov, pentru infiintarea transportului public de calatori intre Bucuresti si localitatile respective.


Autor:
Dragos Tanase
Sursa-foto:
ratb.stfp.net/
Taguri:
linia 421, linii preorasenesti, ratb, primaria capitalei, judetul ilfov
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema