toate sectiunile

10 intrebari legate de sex pe care merita sa le pui (partea a II-a)

26 nov 2010, 5476 afisari

Iata si restul intrebarilor despre sex pe care ar trebui sa le pui pentru a-ti imbunatati viata sexuala.

10 intrebari legate de sex pe care merita sa le pui (partea a II-a)

Pot face sex in siguranta in timp ce sunt insarcinata?

Nu e nimic care sa puna un "amortizor" mai mare pe o relatie sexuala sanatoasa decat reproducerea. Pentru femeile insarcinate (si pentru viitorii tati) sexul poate fi ultimul lucru la care sa se gandeasca.

Multi viitori parinti isi fac griji daca e in regula sa faca sex in timpul sarcinii. Raspunsul general este: da. In cazul in care sarcina este lipsita de probleme, poti face cat de mult sex iti doresti. Cu toate acestea, daca apar probleme, cum ar fi scurgeri sau sangerari sau altfel de factor de risc pentru sarcina, renuntati la activitatile din dormitor pana nu va consultati cu medicul vostru.

sex

Daca sarcina este lipsita de probleme, poti face cat de mult sex iti doresti

O grija destul de intalnita este daca sexul poate provoca avort spontan. In cazul in care viitoarea mama si copilul sunt sanatosi, nu se va intampla nimic. Nici nu va declansa travaliul mai devreme, deci nu este nevoie sa ai bagajul facut inainte de preludiu.

O alta preocupare este daca partenerul va avea contact cu copilul in dezvoltare. Liniste-te, cervixul blocheaza efectiv accesul la uter, iar copilul nu este constient de ceea ce se intampla.

Citeste mai multe, pe Sexgen.ro!


Autor:
Anca Ionescu
Taguri:
sex, intrebari legate de sex, relatie sexuala
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema