toate sectiunile

10 beneficii ale alimentelor picante

7 dec 2013, 311 afisari

Alimentele picante sunt apreciate peste tot în lume datorită aromelor irezistibile şi, deşi îţi pot da arsuri stomacale, studiile au arătat că acestea au efecte pozitive asupra sănătăţii dacă sunt consumate cu moderaţie.

10 beneficii ale alimentelor picante

1. Ajută la pierderea în greutate

Ardeiul iute conţine capsaicină care accelerează metabolismul şi ajută organismul să ardă mai rapid caloriile. Mai mult, studiile au arătat că persoanele care consumă mâncare picantă se rezumă la porţii mai mici, iar asta înseamnă un număr de calorii mai mic.

2. Sănătatea inimii

Ardeii iuţi ajută la îmbunătăţirea sănătăţii inimii, având capacitatea stimula distrugerea cheagurile de sânge şi luptă împotriva inflamaţiilor care cresc riscul bolilor de inimă.

Citeşte restul beneficiilor pe csid.ro.


Autor:
Marian Andrei
Sursa:
csid.ro
Sursa-foto:
culinar.ro
Taguri:
alimente, picant, beneficii
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
COMENTARII Comenteaza
  • Nu exista comentarii
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!