toate sectiunile

România va avea pistă de biciclete... la ţară

13 nov 2014, 67 afisari

În Timiş se va realiza o pistă de biciclete în mediul rural. Aceasta este prima de acest gen şi va necesita o investiţie de 1,5 milioane de lei.

România va avea pistă de biciclete... la ţară

Dumbrava va fi primul loc din mediul rural din Banat şi regiunea V Vest care va dispune de o pistă pentru biciclişti. Lucrările vor fi demarate în a doua parte a lunii noiembrie, costurile investiţiei, de 1,5 milioane de lei, fiind suportate de Ministerul Mediului.

dumbrava

”La nivel de comune suntem primii care realizăm o pistă pentru biciclişti în tot ce înseamnă regiunea cinci vest. Pista va uni toate punctele publice din centrul de comună, va ajunge către punctele de agrement, dar şi către centrul satului Răchita. Suntem intraţi în finanţare şi vom demara lucrările în cel mai scurt timp”, declara Ioan Ihasz, primarul comunei Dumbrava.

Pista de biciclete va avea o lungime de 5,3 kilometri şi va fi realizată pe lângă Drumul Naţional 68 A, de la intrare până la ieşirea din Dumbrava, înspre arena locală, către şcoală şi centrul turistic, şi înspre centrul satului Răchita.


Autor:
Carmen Ulian
Sursa:
redesteptarea.ro
Sursa-foto:
publimedia
timisoaraexpress.ro
Taguri:
pista biciclete, dumbrava, timis
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema