toate sectiunile

O parte din arhiva Direcţiei Vamale Cluj, distrusa de incendiu

30 apr 2002, 10 afisari

CLUJ-NAPOCA, 30 apr (MEDIAFAX) - O parte din arhiva Direcţiei Judeţene a Vamilor Cluj a fost distrusa, marţi, de un incendiu, transmite corespondentul MEDIAFAX. Pompierii au fost sesizaţi în jurul orei 5.00 de izbucnirea incendiului într-o aripa de cladire


CLUJ-NAPOCA, 30 apr (MEDIAFAX) - O parte din arhiva Direcţiei Judeţene a Vamilor Cluj a fost distrusa, marţi, de un incendiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Pompierii au fost sesizaţi în jurul orei 5.00 de izbucnirea incendiului într-o aripa de cladire aparţinînd Direcţiei Vamale. Focul a distrus mai mult de zece la suta din arhiva din anii 2000-2001 a Direcţiei Vamale. De asemenea, au ars 200 de metri patraţi din acoperişul cladirii şi uşa arhivei.

Focul a fost stins de pompieri dupa aproape trei ore.

Directorul Vamii Cluj, Calin Lespuc, a declarat ca nu exclude posibilitatea ca focul sa fi fost provocat de o persoana rau-intenţionata.

Purtatorul de cuvînt al Grupului de Pompieri "Avram Iancu", locotenentul Florin Tripon, a declarat ca, deocamdata, nu poate fi avansata o concluzie asupra cauzelor incendiului, acestea urmînd sa fie stabilite dupa o ancheta a specialiştilor din cadrul Grupului.

La rîndul lor, reprezintanţii Inspectoratului de Poliţie al judeţului Cluj au declarat ca vor începe o ancheta în acest caz doar daca raportul pompierilor va evidenţia ca incendiul a fost provocat.

MEDIAFAX


Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
COMENTARII Comenteaza
  • Nu exista comentarii
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!