toate sectiunile

Luminiţele de Crăciun se aprind în noiembrie

29 oct 2014, 205 afisari

Anul acesta, municipalitatea va aprinde luminiţele de Crăciun în luna noiembrie. Târgul de Crăciun de la Universitate se deschide pe 29 noiembrie.

Luminiţele de Crăciun se aprind în noiembrie

Primele luminiţe de Crăciun au fost deja montate pe unele bulevarde din centrul Bucureştiului. Astfel, pe bulevardul Dacia, au apărut ornamentele în formă de cadouri, iar, pe bulevardul Lascăr Catargiu, steluţele de iarnă, ca şi pe Bd. Kiseleff sau pe Bd. Mareşal Prezan.

Pe Bd. Aviatorilor au început să fie montate cortinele de beculeţe. Ornamente de Crăciun au fost montate şi pe bulevardul Regina Elisabeta, între Schitu Măgureanu şi Universitate.

targ craciun universitate

Luminiţele de Crăciun din Centrul Capitalei vor fi aprinse anul acesta mai devreme decât de obicei, la sfârşitul lunii noiembrie, nu în prima parte a lunii decembrie, ca de obicei, când se deschidea şi Târgul de Crăciun - Bucharest Christmas Market.

Anul acesta, Bucharest Christmas Market, târgul oficial de Crăciun al Primăriei Municipiului Bucureşti, organizat prin creart, Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie, va fi deschis în perioada 29 noiembrie – 28 decembrie 2014.

Evenimentul are loc anual în Piaţa Universităţii din Bucure;ti, pe esplanada cu statui şi este dedicat tuturor categoriilor de public, intrarea fiind gratuită.


Autor:
Carmen Ulian
Sursa:
b365.ro
Sursa-foto:
mediafaxfoto
Taguri:
luminite craciun, sarbatoare
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
COMENTARII Comenteaza
  • Nu exista comentarii
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!