toate sectiunile

Fotografia zilei: Animale în jurul lumii

31 mar 2014, 117 afisari

Câini, pisici, girafe, porumbei, măgari, maimuţe, lebede, cai, iată numai câţiva dintre protagoniştii necuvântători ai ştirilor agenţiilor de presă de pe întreg mapamondul.

Fotografia zilei: Animale în jurul lumii

Mediafax Zoom - secţiunea Mediafax dedicată iubitorilor artei fotografice şi publicului - vă pune la dispoziţie, în categoria Animale în jurul lumii, 51 de fotografii grupate într-o galerie a celor mai grăitoare instantanee cu animale, surprinse în primele trei luni ale acestui an.

Fotografia, realizată de Vyacheslav Oseldenko (AFP), prezintă o pisică din rasa British Shorthair îmbracată cu un costum de albină, în timpul unei expoziţii feline, în Bishkek, Kyrgystan, duminică, 23 martie 2014. 

Vezi celelalte imagini din galeria dedicată Bucureştiului, pe zoom.mediafax.ro


Autor:
Marian Andrei
Sursa:
zoom.mediafax.ro
Sursa-foto:
zoom.mediafax.ro
Taguri:
mediafax zoom, fotografie, cotidian, interbelic
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
  • Mediafax.ro lansează Mediafax Zoom, o secţiune dedicată iubitorilor de fotografie - FOTO Mediafax.ro lansează Mediafax Zoom, o secţiune dedicată iubitorilor de fotografie - FOTO

    Site-ul www.mediafax.ro a lansat, vineri, Mediafax Zoom - o secţiune dedicată iubitorilor artei fotografice şi publicului, care conţine galerii de imagini interesante, spectaculoase, de o calitate deosebită. Colecţiile cuprind teme variate, de la nivel naţional, dar abordând şi subiecte internaţionale, precum sărbători, sporturi, evenimente diverse, fenomene ale naturii, animale, destinaţii turistice speciale sau persoane publice.

  • Fotografia zilei: 8 Martie Fotografia zilei: 8 Martie

    Echipa Mediafax Foto a fotografiat mai multe femei la locul de muncă, pentru a vă arăta diversitatea, puterea şi sensibilitatea implicării femeii în cotidian.

  • Fotografia zilei: Viaţă cotidiană în România interbelică Fotografia zilei: Viaţă cotidiană în România interbelică

    Născut la data de 4 iulie 1897 în comuna Perieţi, localitate aflată în actualul judeţ Ialomiţa, într-o familie de ţărani, Costică (Constantin) Acsinte a fost unul dintre puţinii fotografi profesionişti români ai perioadei interbelice.