toate sectiunile

Fotografia zilei: 8 Martie

7 mar 2014, 139 afisari

Echipa Mediafax Foto a fotografiat mai multe femei la locul de muncă, pentru a vă arăta diversitatea, puterea şi sensibilitatea implicării femeii în cotidian.

Fotografia zilei: 8 Martie

Mediafax Zoom - secţiunea Mediafax dedicată iubitorilor artei fotografice şi publicului - vă pune la dispoziţie, în categoria 8 Martie, 37 de fotografii de excepţie realizate de fotografii agenţiei.

Aceste fotografii vor să transmită un mesaj clar: respectaţi şi iubiţi femeia în toate zilele unui an, pentru că zi de zi femeia iubeşte, munceste, dar mai mult decăt orice, simte alături de noi. 

Vezi celelalte imagini din galeria dedicată Bucureştiului, pe zoom.mediafax.ro


Autor:
Marian Andrei
Sursa:
zoom.mediafax.ro
Sursa-foto:
zoom.mediafax.ro
Taguri:
mediafax zoom, fotografie, cotidian, interbelic
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
  • Mediafax.ro lansează Mediafax Zoom, o secţiune dedicată iubitorilor de fotografie - FOTO Mediafax.ro lansează Mediafax Zoom, o secţiune dedicată iubitorilor de fotografie - FOTO

    Site-ul www.mediafax.ro a lansat, vineri, Mediafax Zoom - o secţiune dedicată iubitorilor artei fotografice şi publicului, care conţine galerii de imagini interesante, spectaculoase, de o calitate deosebită. Colecţiile cuprind teme variate, de la nivel naţional, dar abordând şi subiecte internaţionale, precum sărbători, sporturi, evenimente diverse, fenomene ale naturii, animale, destinaţii turistice speciale sau persoane publice.

  • Fotografia zilei: Steaua Bucureşti, titlul 24 Fotografia zilei: Steaua Bucureşti, titlul 24

    La finalul unui sezon în care a condus categoric ostilităţile din primul eşalon fotbalistic românesc, cea mai galonată echipă de fotbal din România, Steaua Bucureşti, a sărbătorit în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, alături de mii de suporteri câştigarea celui de-al 24-lea titlu de campioană a României din istorie.

  • Fotografia zilei: Trupa Depeche Mode (Galerie Foto) Fotografia zilei: Trupa Depeche Mode (Galerie Foto)

    Iată o galerie foto cu cele mai interesante imagini din concerte cu trupa Depeche Mode ce va susţine un concert pe Arena Naţională din Bucureşti pe 15 mai 2013. Află şi ce piese vor cânta în concert.

COMENTARII Comenteaza
  • Nu exista comentarii
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!