toate sectiunile

Doctorii au îndepărtat scheletul unui copil din pântecele mamei după 38 de ani

22 aug 2014, 265 afisari

Jyoti Kumar din India a rămas gravidă la 24 de ani, dar nu a vrut să asculte de medici când aceştia i-au spus că fătul nu va supravieţui. Ea a fugit din spital.

Doctorii au îndepărtat scheletul unui copil din pântecele mamei după 38 de ani

La 24 de ani, Kumar rămânea însărcinată. Medicii i-au dat fătului şanse mici de supravieţuire căci era o sarcină extrauterină. Speriată de operaţie, Kumar a părăsit spitalul fără să anunţe cadrele medicale.

Acum, la vârsta de 62 de ani, a acuzat dureri de stomac fără să ştie cauza. Ajunsă din nou la spital, medicii au descoperit în stomacul femeii o umflătură şi s-au temut să nu fie vorba de un cancer. După câteva analize amănunţite rezultatul a uimit toată lumea. Acea umflătură din stomcul femeii era, de fapt, scheletul fătului despre care medicii i-au spus că nu va trăi. Pe când avea ea 24 de ani.

Astfel, indianca a trăit mult şi bine cu rămăşiţele copilului ei în stomac fără ca sănătatea ei să fie pusă în mare pericol.

Medicii au afirmat că acesta este un record. Un caz asemănător s-a descoperit în Belgia, unde o sarcină ectopică a durat 18 ani.


Autor:
Carmen Ulian
Sursa:
dailymail
Sursa-foto:
publimedia
Taguri:
sarcina, sarcina extrauterina, bebelus, gravida
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema