toate sectiunile

Amy Winehouse a intrat, dupa moarte, in "Forever 27 Club"

24 iul 2011, 1936 afisari

Din "Forever 27 Club" fac parte toti marii artisti care au murit la varsta de 27 de ani. Printre acestia se numara Jimi Hendrix, Janis Joplin sau Kurt Cobain.

Amy Winehouse a intrat, dupa moarte, in "Forever 27 Club"

Amy Winehouse a fost gasita decedata, la varsta de 27 de ani, in locuinta ei din Londra. Desi medicii legisti nu au dat inca un verdict asupra mortii ei, presa internationala este de parare ca ar fi vorba de o supradoza.

Viciile nocive ale vedetei au facut-o sa nu isi mai poata onora ultimile concerte pe care le avea de sustinut in Europa. Aceasta a ignorat toate sfaturile medicilor care au avertizat-o asupra sanatatii sale.

Moartea ei la varsta de 27 de ani o integreaza in clubul marilor muzicieni care au decedat la aceasta varsta. Amy se temea ca va intra in clubul vedetelor decedate la varsta de 27 de ani, desi nu isi propusese acest lucru.

Top 10: Cele mai excentrice aparitii - Amy Winehouse de pe tare.ro

In 1970, Jimi Hendrix era gasit mort, axfisiat cu propria voma, dupa ce consumase somnifere si vin, iar o luna mai tarziu era gasita moarta cantareata Janis Joplin, despre care se crede ca a murit in urma unei supradoze.

Un an mai tarziu, liderul The Doors, Jim Morrison, a murit pe 3 iulie. In cazul lui Morrison nu a fost facuta o autopsie, considerandu-se că a murit din cauza problemelor de inima.

Kurt Cobain, liderul trupei Nirvana, a murit prin impuscare pe 5 aprilie 1994, stabilindu-se oficial ca a fost vorba de o sinucidere. Acesta isi exprimase dorinta de a face parte din "Forever 27 Club" inca din timpul vietii.

Citeste mai multe detalii despre clubul celor morti la 27 de ani, pe Mediafax


Autor:
Carmen Ulian
Sursa-foto:
Mediafax Foto/AFP
comalait
Taguri:
amy winehouse, a murit, deces, club 27, forever 27 club, preluare
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
  • Amy Winehouse a murit Amy Winehouse a murit

    Amy Winehouse a murit, cantareata fiind gasita moarta la locuinta sa din Londra, in jurul orei 16.00 (18.00, ora Romaniei). Autoritatile londoneze nu au dat detalii despre cauza mortii.

  • Amy Winehouse, la un pas de moarte! Amy Winehouse, la un pas de moarte!

    Amy Winehouse a fost avertizata de catre medici sa lase drogurile si alcoolul, altfel nu va apuca sa traiasca prea mult.

  • Amy Winehouse si-a amanat deja doua concerte! In Romania mai vine? Amy Winehouse si-a amanat deja doua concerte! In Romania mai vine?

    Dupa debutul rusinos al noului sau turneu european, in care a fost huiduita la Belgrad de peste 20.000 de oameni, dupa ce a urcat beata pe scena, Amy Winehouse si-a anulat urmatoarele doua concerte din turneu.