toate sectiunile

News

 • Alegând o vopsitorie electrostatică, cu siguranţă veţi lua cea mai bună decizie pe termen lung!
   
  Util - marţi, 16:39

  În cazul în care aţi auzit vreodată de acoperirea suprafeţelor cu pulbere de vopsea, atunci cu siguranţă aţi auzit şi despre vospirea în câmp electrostatic. Aceasta este utilizată pentru o gamă foarte largă de produse în ceea ce priveşte aplicaţiile industriale şi nu numai.

 • Prosoape de baie pe Sabaev.ro: criterii de selectie şi scurt istoric al prosoapelor!
   
  Util - marţi, 16:35

  Protagonistele absolute ale unei bai, prosoapele, nu pot lipsi din nicio casă. Dar care sunt caracteristicile care fac ca un prosop să fie de calitate? Cum putem recunoaşte produsul care se potriveşte nevoilor noastre?

 • Un studio videochat Bucuresti îţi poate schimba viaţa din punct de vedere financiar!
   
  Util - marţi, 16:29

  Aspectul financiar joacă un rol din ce în ce mai important în viaţa fiecăruia dintre noi pentru că avem din ce în ce mai multe dorinţe, obiective, care nu pot fi îndeplinite decât cu ajutorul banilor. Aşadar, fiecare dintre noi trebuie să producă cât mai mult bani posibil. Uşor de zis, greu de făcut, nu-i aşa? Nu este atât de greu de realizat în cazul în care domeniul de activitate este cel corect. Există destul de multe domenii de activitate în care se câştigă foarte bine motiv pentru care fiecare dintre noi ar trebui să se concentreze pe aceste domenii de activitate.

 • Izolare fonica premium pentru a te putea odihni cât mai bine!
   
  Util - marţi, 16:24

  Trăim într-o societate în care nivelul de zgomot este din ce în ce mai mare pentru că fiecare dintre noi poluiază fonic din ce în ce mai mult, de cele mai multe ori fără să ne dăm seama. Nivelul tot mai ridicat de zgomot devine deranjant în momentul în care nu te poţi odihni în confortul casei tale. În momentul de faţă nu mai există intimitate pentru că populaţia s-a mărit foarte mult în ultimii ani şi continuă să se mărească din ce în ce mai mult. Şi totuşi, cum te poţi bucura de momente de relaxare şi odihnă în propria locuinţă? La prima vedere ai fi tentat să spui că este imposibil să te mai odihneşti aşa cum doreşti având în vedere nivelul zgomotului care se aude din exteriorul casei, nu-i aşa? Din fericire, fiecare dintre noi poate să se bucure în propria locuinţă de un nivel de linişte suficient de puternic încât relaxarea şi odihna să fie două dintre activităţile preferate pe parcursul statului în casă.

 • (P) Cum să treci de inspecţia ITP. Care sunt aspectele la care ar trebui să fii atent
   
  Util - 9 iul 2020

 • SECRETUL celei mai bune băuturi de sezon
   
  Util - 1 iun 2020

  Una dintre cele mai mai bune băuturi răcoritoare din această perioadă a anului (lunile mai-iunie) este cu siguranţă socata, pentru că în această perioadă înfloreşte socul. Se supune despre soc că este cea mai veche plantă cultivată de omenire, ea având peste patru mii de ani de existenţă pe pământ.

 • Cântăreaţa Corina Bud lansează o nouă piesă, numită SUPERSTAR
   
  News - 8 mai 2020

  Corina Bud reapare în lumina relfectoarelor cu o nouă piesă şi propria casă de discuri. Piesa lansată vineri, 8 mai, de Corina se numeşte ”SUPERSTAR” şi este în colaborare cu Geneva (JJ). Cele două cântăreţe nu sunt la primul featuring, având în comun şi melodia ”No Sleepin”.

 • Reţeta de guacamole a Evei Longoria
   
  Util - 7 mai 2020

  Această reţetă delicioasă de guacamole am găsit-o în cartea de bucate a actriţei Eva Longoria, „Eva's Kitchen”, cunoscută la nivel mondial datorită serialului Disperate Housewives (2004), unde a jucat un personaj principal, Gabrielle Solis.

 • OFICIAL Grupul Gândul, cel mai citit grup de presă din România în luna aprilie
   
  Util - 6 mai 2020

 • Cum va fi VREMEA la sfârşit de săptămână. PROGNOZA METEO pentru weekend
   
  Util - 1 ian 2016

  Vremea va fi deosebit de rece, geroasă dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, mai mult noros ziua în regiunile estice şi în zona Carpaţilor Orientali şi Meridionali, iar după-amiaza şi noaptea şi în sud-vest, şi pe arii restrânse va ninge slab, informează Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

inapoi