toate sectiunile

News

 • Vrei să îţi vinzi tablourile? Nu ocoli anunţurile caselor de amanet unde scrie “cumpar tablouri”!
   
  Util - joi, 10:27

  Inevitabil, când auzi de amanet, te gândeşti că la o casă de amanet poţi duce doar bijuterii de aur.

 • Împreună o salvăm pe Alexa!
   
  Util - 11 sep 2020

  Alexa este o fetiţă din Republica Moldova diagnosticată cu o boală genetică rară, Amiotrofie Spinală Tip I, care afectează neuronii motori. Prognosticul pentru copiii suferinzi de amiotrofie spinală este unul foarte prost: până la vârsta de 18 -24 luni majoritatea fac stop respirator şi mor.

 • Premiile MTV Video Music: Lista completă a câştigătorilor de la ceremonia 2020
   
  Util - 31 aug 2020

  Lady Gaga s-a bucurat de o noapte de neuitat la MTV Video Music Awards, în timp ce The Weeknd a câştigat cel mai mare premiu al serii. Ariana Grande, Doja Cat, BTS şi Miley Cyrus au fost, de asemenea, printre câştigători, în cadrul unei ceremonii care a recunoscut impactul pandemiei de coronavirus.

 • ONJN şi importanţa licenţei pentru operatorii de jocuri de noroc
   
  Util - 27 aug 2020

  Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc, prescurtat ONJN, este instituţia care reglementează industria de gambling în România. Astfel, dacă vreodată vei întâmpina probleme legate de legitimitatea cazinoului la care obişnuieşti să joci, este util să ştii cui trebuie să te adresezi. Între îndatoririle acestei instituţii se numără autorizarea, controlul şi monitorizarea furnizorilor de jocuri de noroc de pe teritoriul României.

 • Alegând o vopsitorie electrostatică, cu siguranţă veţi lua cea mai bună decizie pe termen lung!
   
  Util - 28 iul 2020

  În cazul în care aţi auzit vreodată de acoperirea suprafeţelor cu pulbere de vopsea, atunci cu siguranţă aţi auzit şi despre vospirea în câmp electrostatic. Aceasta este utilizată pentru o gamă foarte largă de produse în ceea ce priveşte aplicaţiile industriale şi nu numai.

 • Prosoape de baie pe Sabaev.ro: criterii de selectie şi scurt istoric al prosoapelor!
   
  Util - 28 iul 2020

  Protagonistele absolute ale unei bai, prosoapele, nu pot lipsi din nicio casă. Dar care sunt caracteristicile care fac ca un prosop să fie de calitate? Cum putem recunoaşte produsul care se potriveşte nevoilor noastre?

 • Un studio videochat Bucuresti îţi poate schimba viaţa din punct de vedere financiar!
   
  Util - 28 iul 2020

  Aspectul financiar joacă un rol din ce în ce mai important în viaţa fiecăruia dintre noi pentru că avem din ce în ce mai multe dorinţe, obiective, care nu pot fi îndeplinite decât cu ajutorul banilor. Aşadar, fiecare dintre noi trebuie să producă cât mai mult bani posibil. Uşor de zis, greu de făcut, nu-i aşa? Nu este atât de greu de realizat în cazul în care domeniul de activitate este cel corect. Există destul de multe domenii de activitate în care se câştigă foarte bine motiv pentru care fiecare dintre noi ar trebui să se concentreze pe aceste domenii de activitate.

 • Izolare fonica premium pentru a te putea odihni cât mai bine!
   
  Util - 28 iul 2020

  Trăim într-o societate în care nivelul de zgomot este din ce în ce mai mare pentru că fiecare dintre noi poluiază fonic din ce în ce mai mult, de cele mai multe ori fără să ne dăm seama. Nivelul tot mai ridicat de zgomot devine deranjant în momentul în care nu te poţi odihni în confortul casei tale. În momentul de faţă nu mai există intimitate pentru că populaţia s-a mărit foarte mult în ultimii ani şi continuă să se mărească din ce în ce mai mult. Şi totuşi, cum te poţi bucura de momente de relaxare şi odihnă în propria locuinţă? La prima vedere ai fi tentat să spui că este imposibil să te mai odihneşti aşa cum doreşti având în vedere nivelul zgomotului care se aude din exteriorul casei, nu-i aşa? Din fericire, fiecare dintre noi poate să se bucure în propria locuinţă de un nivel de linişte suficient de puternic încât relaxarea şi odihna să fie două dintre activităţile preferate pe parcursul statului în casă.

 • (P) Cum să treci de inspecţia ITP. Care sunt aspectele la care ar trebui să fii atent
   
  Util - 9 iul 2020

 • SECRETUL celei mai bune băuturi de sezon
   
  Util - 1 iun 2020

  Una dintre cele mai mai bune băuturi răcoritoare din această perioadă a anului (lunile mai-iunie) este cu siguranţă socata, pentru că în această perioadă înfloreşte socul. Se supune despre soc că este cea mai veche plantă cultivată de omenire, ea având peste patru mii de ani de existenţă pe pământ.

inapoi