toate sectiunile

Uite casa in care a copilarit Kate Middleton! E de vanzare, pentru 570.000 de euro

5 apr 2011, 1286 afisari

Casa in care a copilarit Kate Middleton, situata in Bradfield Southend, sudul Angliei, a fost scoasa la vanzare pentru 500.000 de lire sterline (570.000 de euro).

Uite casa in care a copilarit Kate Middleton! E de vanzare, pentru 570.000 de euro

Casa in care a copilarit Kate Middleton, alaturi parinti, sora ei, Pippa, si fratele ei, James, a fost scoasa la licitatie pentru 570.000 de euro, iar vanzatorii spera sa profite de febra creata in jurul nuntii regale.

Parintii lui Kate Middleton, Michael si Carole, au cumparat locuinta din caramida, situata in Bradfield Southend, sudul Angliei, in 1979, cand lucrau amandoi la British Airways, si erau stabiliti acolo in 1982 cand s-a nascut Kate, viitoare printesa a Regatului Unit.

Casa in care a copilarit Kate Middleton

Kate Middleton a copilarit in "West View" pana la varsta de 13 ani, apoi familia ei s-a mutat intr-o resedinta mai mare.

Casa cu patru camere, in stil victorian, este unul din punctele de atractie ale turului "Middleton Country", facut cu autobuzul, care aduce turisti din toata lumea de cand a fost anuntata oficial logodna printului William cu Kate Middleton, in toamna anului trecut.

Camera din casa lui Kate Middleton

Kate Middleton se va casatori pe 29 aprilie cu Printul William al Marii Britanii. Nunta lor ca-n povesti, care va avea loc in Catedrala londoneza Westminster Abbey, este unul dintre cele mai asteptate evenimente.


Autor:
Gabriela Voicu
Sursa:
oddnews.org
Sursa-foto:
dailymail.co.uk
Taguri:
kate middleton, licitatie, nunta regala, printul william
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
COMENTARII Comenteaza
  • Nu exista comentarii
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!