toate sectiunile

SEXTING: Ce rişti când trimiţi mesaje cu poze explicite de pe telefonul mobil

24 oct 2012, 2735 afisari

Află de ce nu e recomandat să te fotografiezi nud şi să trimiţi pozele pe căi electronice.

SEXTING: Ce rişti când trimiţi mesaje cu poze explicite de pe telefonul mobil

88% din fotografiile "home made" cu conţinut explicit ajung publice pe internet, deseori fără ştirea autorilor.

Dintr-un studiu realizat de Internet Watch Foundation din Marea Britanie, în cadrul căruia au fost analizate peste 12.000 de imagini explicite încărcate online de adolescenţi, reiese că imaginile respective au fost furate.

Materialul este publicat pe site-uri "parazit", create special pentru a găzdui conţinut foto cu tineri în ipostaze intime, după ce este preluat din diverse surse, cum sunt telefoanele mobile furate sau conturile de pe site-uri precum Photobucket, Flickr şi Facebook atacate de hackeri.

"Sexting", noul trend în materie de flirt

Susie Hargreaves, CEO al Internet Watch Foundation, a declarat pentru The Guardian: "Trebuie ca adolescenţii să conştientizeze că odată ce o imagine sau un clip a ajuns pe internet, nu va mai fi posibilă ştergerea lor complet. După ce sunt copiate de aceste site-uri parazit, materialele nu vor disparea doar prin simpla ştergere a lor din contul din care provin".

Potrivit unui studiu efectuat la începutul acestui an în şcolile americane, în cadrul căruia au fost chestionaţi 1.000 de elevi de la şapte şcoli din Texas, aproape o treime din adolescenţi s-au fotografiat nud şi au tirmis imagini prin metode electronice, iar 57% au primit cereri în acest sens.

Tinerii care fac "sexting" sunt şi activi sexual.

Cercetătorii spun că "sextingul" via e-mail sau telefon mobil a devenit o versiune modernă a jocului "I'll show you mine, you show me yours", iar acest trend a câştigat rapid popularitate în ultima vreme.


Autor:
Gabriela Voicu
Sursa:
dailymail.co.uk
Sursa-foto:
dailymail.co.uk
Taguri:
telefon mobil, poze explicite, mesaje sexuale, sexting
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
COMENTARII Comenteaza
  • Nu exista comentarii
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!