toate sectiunile

"Inima Salbatica"

22 mar 2005, 1215 afisari

Povestea de dragoste a patru tineri din Mexic. Un scenariu deosebit despre iubire, ura şi durere Corazón salvaje (Inimã sãlbaticã), pe care telespectatorii din înteaga lume au votat-o ca fiind cea mai bunã telenovelã de pãnã acum, a fost difuzatã de postul de televiziune


Povestea de dragoste a patru tineri din Mexic. Un scenariu deosebit despre iubire, ura şi durere

Corazón salvaje (Inimã sãlbaticã), pe care telespectatorii din înteaga lume au votat-o ca fiind cea mai bunã telenovelã de pãnã acum, a fost difuzatã de postul de televiziune ACASa. Dacã nu ai vãzut-o sau dacã vrei sã ai cele mai bune momente la tine acasã, Pro Video a lansat Corazón salvaje pe casetã video şi DVD!

Supranumitã cea mai frumoasã poveste de dragoste, telenovela mexicanã Inimã sãlbaticã l-a consacrat pe actorul Eduardo Palomo într-unul dintre cele mai bune roluri ale sale: Juan del Diablo, un tãnãr pasional, justiţiar singuratic. Edith Gonzáles este superbã în rolul Mónicãi, iar Ana Colchero (Aimée) şi Ariel López Padilla (Andrés) demonstreazã cã şi personajele negative pot fi iubite.

"Telenovela de aur"

Corazón salvaje (Inimã sãlbaticã) este o producţie clasicã, a cãrei poveste se petrece pe coasta de Est a Mexicului, în anii 1800. În prim plan se deruleazã istoria a patru oameni - uniţi, poate fãrã voia lor, printr-un ironic joc al sorţii, predominat în aceeaşi mãsurã de durere, urã şi dragoste profundã.

Juan del Diablo, interpretat de Eduardo Palomo, este atras de frumuseţea şi drãgãlãşenia unei tinere ce pare inocenţa întruchipatã, Aimée de Altamira (Ana Colchero), Juan se îndrãgosteşte de ea, însã dragostea sa nu este nicidecum împãrtãşitã.

Frumoasa femeie se foloseşte de el doar pentru a-şi rãni orgolioasa familie, iar în scurt timp îi va frãnge inima lui Juan cãsãtorindu-se cu Andrés Alcázar (Ariel López Padilla), un bãrbat cuceritor, dar extrem de arogant, care face parte din aristocraţie. Printr-o simplã şi amarã întorsãturã a destinului, Mónica (Edith González), sora mai mare a lui Aimée, se cãsãtoreşte cu Juan pentru a scãpa de durerea şi umilinţa pe care le-a suportat atunci cãnd Andrés a rupt logodna cu ea. Juan începe sã îşi dea seama cã Mónica este femeia pe care o cautã şi se îndrãgosteşte nebuneşte de ea, iar cãsnicia lor pare sã fie o întãmplare fericitã. Însã va rezista oare relaţia celor doi atunci cãnd fostele iubiri din viaţa fiecãruia, Aimeé şi Andrés, vor începe sã facã din nou presiuni?

Numitã pe bunã dreptate "telenovela de aur", Inimã sãlbaticã ne învaţã ce înseamnã sã ai rãbdare, sã iubeşti din tot sufletul, sã ştii sã trãieşti din plin. Coloana sonorã este interpretatã de Manuel Mijares.

Edith González şi rolul vieţii ei: cel de mãmicã

Succesul înregistrat de Inimã sãlbaticã (1993) i-a adus lui Edith multe roluri de protagonistã în telenovele care i-au sporit celebritatea: "La sombra del otro" (1996), Colivia de aur (1997), Nu te voi uita niciodatã (1999), Salomé (2001), Pãdurea blestematã (2004). Rolul ei preferat, însã, este cel de mãmicã; anul trecut, pe 17 august, Edith a nãscut o fetiţã de 2,430 kg, Constanza, iar actriţa a refuzat sã dezvãluie numele tatãlui.

Ce au mai fãcut dupã "Inimã Sãlbaticã"

* Eduardo Palomo a mai jucat în trei telenovele - Morir dos veces (1996), Huracán (1998), Ramona (2000) şi în cinci filme: Crónica de un desayuno (1999), Cojones (2002), El misterio de Trinidad (2003), Kinpin (2003), Day without a mexican (2004), film montat dupã moartea actorului, survenitã în urma unui infarct, pe 6 noiembrie 2003. Pe 26 noiembrie 1994, Eduardo s-a însurat cu Carina Ricco, actriţã şi cãntãreaţã, în 1998 i s-a nãscut primul copil, Fiona, iar în 2000 cel de-al doilea - Luca.

* Ana Colchero a mai jucat în trei telenovele: Alondra (1995), Nimic personal (1996), Isabella, mujer enamorada (1999). S-a mãritat cu un antropolog, José de Val, şi nu are copii.

* Ariel López Padilla a mai jucat în 15 telenovele, dintre care cele mai cunoscute sunt Sãrmana María (1995), Nu te voi uita niciodatã (1997), Leonela (1997), Îngeraşul (2000), Pisica sãlbaticã (2002). A fost însurat de douã ori, este divorţat şi are o fiicã, María, împreunã cu actriţa Mariana Levy.

Acasa Magazin


Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
COMENTARII Comenteaza
 • Gavrilescu Gabriela 26 dec 2017

  Doresc sa cumpar dvd-urile cu serialul Inima salbatica productie 1993. Multumesc Gavrilescu 0723 149 954

  « Raspunde
 • Gavrilescu Gabriela 26 dec 2017

  Doresc sa cumpar dvd-urile cu serialul Inima salbatica productie 1993. Unde pot sa le gasesc? Multumesc Gavrilescu 0723 149 954

  « Raspunde
 • steluta 24 dec 2010

  ceamai frumoasa telenovela a tuturor timpurilor....nu va mai fi alta ca ea....si nici actori ca ei!!!!Redifuzati-o,ar fi un lucru impresionant.

  « Raspunde
 • cristina 25 mai 2010

  nu inteleg de ce nu o redifuzati e cel mai bun film de epoca am rugat in toate felurile dar se pare ca nu ne aude nimeni chiar nu stiu unde sa mai scriu poate vede cineva msg si ne ajuta si pe noi faniiii

  « Raspunde
 • cristina 26 apr 2010

  telenovela de aur e putin spus cea mai tare

  « Raspunde
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!