toate sectiunile

Litoralul romanesc, atunci si acum! (Video)

16 aug 2010, 4409 afisari

O tanara pasionata de fotografie a realizat un montaj video foarte interesant ce reprezinta o succesiune de fotografii cu litoralul romanesc asa cum arata el acum 30-40 de ani, comparativ cu felul in care se prezinta astazi.

Litoralul romanesc, atunci si acum! (Video)

Concluzia este ca nu s-au schimbat prea multe in statiunile noastre, doar cateva din vechile hoteluri s-au modernizat, iar altele arata cam la fel sau sunt in paragina. Fotografiile din zilele noastre au fost realizate in perioada 27 iulie - 1 august 2010.

In ceea ce priveste conditiile de acum de pe litoralul romanesc, jurnalistii de la "Romania, te iubesc!" (Pro TV) au facut o investigatie prin serviciile turistice de pe litoralul romanesc, in comparatie cu cele oferite de bulgari, greci si turci si explica de ce afacerile lor merg "ca pe roate".

Litoralul Romanesc 1970-2010 de pe tare.ro

In timp ce de la Mamaia pana la Mangalia vantul sufla prin buzunarele hotelierilor romani, dincolo de Dunare, la vecinii bulgari si la malul Mediteranei, in Turcia si Grecia, proprietarii isi freaca mainile multumiti. Iar o buna parte din banii intrati in conturile lor vin chiar din partea turistilor romani.

Si cu toate acestea, numarul turistilor inregistrati in week-end-ul trecut in unitatile de cazare din statiunile romanesti de la Marea Neagra a fost de peste 192.000, numar record pentru acest sezon estival.


Autor:
Dragos Tanase
Sursa-foto:
mediafax foto
Sursa-video:
StirileProtv.ro
Taguri:
litoral, mamaia, marea neagra, romania te iubesc
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
  • Numar record de turisti pe litoral Numar record de turisti pe litoral

    Numarul turistilor inregistrati in week-end-ul trecut in unitatile de cazare din statiunile romanesti de la Marea Neagra a fost de peste 192.000, numar record pentru acest sezon estival.

  • Litoralul bulgaresc ramane (iar) fara curent! Litoralul bulgaresc ramane (iar) fara curent!

    Sudul coastei bulgare a Marii Negre va ramane, din nou, fara curent electric, a avertizat azi compania EVN, din cauza unei deconectari planificate a liniei de alimentare cu energie electrica.

  • Litoralul chinezesc: cata frunza, cata iarba! (Poze) Litoralul chinezesc: cata frunza, cata iarba! (Poze)

    Putem spune ca litoralul chinezesc face cat cel grecesc, romanesc si bulgaresc la un loc, ca numar de turisti. Nu stim care este calitatea serviciiilor, in Asia, dar macar vedem ca daca arunci un ac in sus, atunci el nu mai cade pe nisip...

COMENTARII Comenteaza
  • Nu exista comentarii
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!