toate sectiunile

La CinemaPRO, dragostea se trăieşte ca-n filme de Ziua Îndrăgostiţilor

1 feb 2013, 172 afisari

De Ziua Îndrăgostiţilor, CinemaPRO te invită să îţi surprinzi jumătatea cu o seară unică, în care filmul romantic se îmbină perfect cu muzica bună. Pachetul exclusivist pentru sărbătoarea iubirii vine cu acces la avanpremiera filmului Beautiful Creatures / Cronicile Casterilor: A 16-a lună, un meniu Romance şi un super concert live LaLa Band.

La CinemaPRO, dragostea se trăieşte ca-n filme de Ziua Îndrăgostiţilor

Joi, 14 februarie 2013, CinemaPRO găzduieşte unul dintre cele mai frumoase evenimente dedicate îndrăgostiţilor. Seara va începe de la ora 19:00 odată cu avanpremiera filmului Beautiful Creatures / Cronicile Casterilor: A 16-a lună. Adaptare a romanului best-seller omonim de Kami Garcia şi Margaret Stohl, prima parte a noii francize fenomen spune povestea de iubire supranaturală dintre Ethan (Alden Ehrenreich) şi Lena (Alice Englert). Uniţi de dorinţa de a evada din realitate, cei doi îndrăgostiţi descoperă secretele întunecate ale propriilor familii şi misterele micului lor oraş.

Surpriza serii va fi concertul live susţinut de cea mai iubită formaţie a momentului, LaLa Band, pentru cei 539 de norocoşi din sala CinemaPRO. Criss Ciobănaşu, Vlad Gherman, Alina Eremia, Dorian Popa, Liviu Teodorescu, Sore Mihalache, Rapha Tudor, Alexia Ţalavutis, Dima Trofim şi Bubu Cernea vor încheia seara cu cele mai frumoase cântece de dragoste.

Totul cinstit cu un Meniu Romance, pentru două persoane.

Biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete CinemaPRO, Str Ion Ghica nr 3, sector 2, Bucureşti, începând de astăzi, 30 ianuarie. Rezervări se pot face la numărul de telefon 031.824.13.60. Preţul pachetului pentru două persoane este de 150 de lei.


Autor:
Gabriela Voicu
Taguri:
ziua îndrăgostiţilor, cinemapro, filme
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema