toate sectiunile

Iulia Albu are un animal de companie unicat: un cochin pitic!

10 ian 2013, 3965 afisari

Iulia Albu s-a ataşat de o găinuşă neagră cu pedigree pe care o ia cu ea oriunde se duce. Noul ei animal de companie, ce poartă pamperşi, va fi mereu "la modă", după cum anunţă Iulia.

Iulia Albu are un animal de companie unicat: un cochin pitic!

Aşa cum unii îşi iau ca animal de companie un câine, o pisică, şerpi sau chiar un porc, Iulia Albu şi-a luat o găină neagră de fiţe ce are pedigree.

Iulia Albu

Găinuşa o însoţeşte peste tot

Editorul de modă, 31 de ani, iese clar din tipare chiar şi caând vine vorba de animalul preferat. Iulia nu ţine găinuşa acasă în vreo cuşcă, ci înaripata îşi însoţeşte stăpâna la toate evenimentele la care participă. Chiar şi la restaurant, când ia masa.

Deşi poartă haine impecabile şi scumpe, Iulia pare că nu este deranjată dacă cochin-ul pitic îşi face nevoile pe unde apucă, ca orice înaripat. LouLou poartă pamperşi speciali aduşi din SUA la 10 dolari bucata, şi este hrănită cu mâncare specială.  Iulia Albu declară despre LouLou: "Este o sensibilă şi nu face mizerie prin casă".

Iulia Albu

Iulia şi cochinul pitic la restaurant

Şi pentru că este mândră de alegerea animăluţului ei, Iulia a spus câteva cuvinte despre pet-ul ei:  "Face de o lună parte din "echipa" mea şi a fost până în acest moment unul dintre cele mai bine ţinute secrete din "showbiz". Numele cochinului pitic este Château LouLou de la Fraise şi nu este o găină oarecare, ci o pasăre cu "pedigree". LouLou a fost achiziţionată de la un crescător cunoscut după o deliberare de aproximativ 3 luni. Pasărea a fost aleasă în funcţie de tiparul comportamental şi penaj şi se pare că nu este o alegere chiar atât de neobişnuită în rândul vedetelor de peste Ocean. Tori Spelling este o altă posesoare a unei "cotcodacitoare", de mătase japoneză de această data. Château LouLou s-ar putea dovedi chiar mai bine "îmbrăcată" decât multe dintre vedetele de pe plaiurile mioritice, ceea ce, până la urmă, nu ar fi chiar atât de surprinzător" a scris Iulia Albu pe Facebook. 


Autor:
Carmen Ulian
Sursa:
click.ro
Sursa-foto:
click.ro
Taguri:
iulia albu, animal, gaina
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
COMENTARII Comenteaza
 • traienouche 15 ian 2013

  nu-i proasta degeaba tipa !!
  si-a facut o publicitate tv moca!!
  oare maruta ce comision si-a tras??
  ca nu-i mai satura d-zeu!

  « Raspunde
 • Gibilan 11 ian 2013

  E oarecum de inteles gestul femeii respective, cu asa barbatel a ajuns la concluzia ca "I need a real cock!"

  « Raspunde
 • mirna 10 ian 2013

  @ana: P.S Vorbim de pasari so my bad: Daca ii plac vietuitoarele nespus de mult*:)

  « Raspunde
 • mirna 10 ian 2013

  @ana: Ana daca isi lua gaina asta pentru ca iubeste animalele nespus de mult, atunci crede-ma ca as fi inteles-o. Darrrr vezi tu detalii de genul pedigree-ului, pampers-ilor americani, afisarea pasarii pe post de accesoriu scump arata cat de mult conteaza imaginea pentru fiinta asta. ..

  « Raspunde
 • ana 10 ian 2013

  carei problema.... in loc de catel are o gaina, e tot un animal

  « Raspunde
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!