toate sectiunile

În Aprilie, Playboy mizeaza pe pe Rellys!

7 apr 2014, 145 afisari

În aprilie, Playboy ţi-o aduce pe copertă pe Rellys, românca pentru care filipinezii vor alerga până la capătul lumii pentru a o aduce înapoi în locul în care, anul trecut, a ieşit vicecampioană în competiţia playmate-urilor mondiale.

În Aprilie, Playboy mizeaza pe pe Rellys!

Rellys pozează într-un cazinou şi te asigură că în orice fel ai pune miza, câştigul (privind-o) e garantat. Alături de ea, seria de pictoriale e completată de playmate-ul Emilia Petre, una dintre câştigătoarele concursului #CyberGirl, dar şi de trei fete din străinătate mai fierbinţi ca soarele de primăvară: poloneza Sandra Ciechomska, greco-scoţiana Zoi Gorman şi americana Britt Linn.

Fiindcă ştim cu toţii că Playboy e o revistă şi de citit, nu doar de privit, în luna aprilie vei învăţa cum să devii DJ (în caz că ţi-ai dorit vreodată), vei face cunoştinţă cu toate tipurile de băuturi distilate produse în România, de la ţuică la basamac şi vei face o incursiune în istoria revistei pentru a reciti interviurile vremurilor de demult cu Beatles, Jane Fonda şi Richard Burton.

Şi pentru că tot a venit vorba de interviuri, citeşte-le şi pe cele cu Cooper Hefner, fiul preferat al fondatorului revistei, şi Iggy Pop, ”nebunul” epocii punk, care pare să se fi liniştit doar în aparenţă. Plus Mihai Georgescu, de la Bere Gratis, care are nişte lucruri interesante de spus, la 15 ani de aniversare a trupei.

Ca de fiecare dată, la toate acestea se adaugă articole cool din auto, hardware, fashion, food & drink, sport şi multe altele.

Noul număr Playboy poate fi găsit la punctele de difuzare a presei începând de astăzi, 7 martie.

Detalii pe www.playboy.ro.

Playboy – trăieşte-ţi viaţa!

 

 

 

 


Autor:
Marian Andrei
Taguri:
playboy, rellys,
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
  • Nicoleta Matea, casnica de la Master Chef, pe coperta Playboy din martie! Nicoleta Matea, casnica de la Master Chef, pe coperta Playboy din martie!

    Mulţi au poftit la preparatele ei, dar şi mai mulţi au contemplat decoleturile sale adânci. Nicoleta Matea, cunoscută sub titulatura de Casnica de la MasterChef, revine în atenţia admiratorilor într-un pictorial menit să îndulcească şi cel mai aspru juriu... doar în sorţulet.

  • Andreea Necula revine pe coperta Playboy, în prima ediţie din 2014 Andreea Necula revine pe coperta Playboy, în prima ediţie din 2014

    Numărul Playboy din ianuarie-februarie o readuce pe copertă pe Andreea Necula, pilot de raliuri şi model, a cărei prezenţă ravisantă din pictorialul lui Marius Bărăgan va topi orice urmă de zăpadă. Andreea e însoţită de o altă...Andreea, Rotaru, care, din postura de playmate, pune umărul la încălzirea inimilor masculine în această iarnă.

  • Aurora Marchesani, cadoul perfect pentru sărbători, în ediţia Playboy din decembrie Aurora Marchesani, cadoul perfect pentru sărbători, în ediţia Playboy din decembrie

    În numărul de decembrie al revistei Playboy o (re)găseşti pe copertă pe Aurora, care a venit tocmai din Italia să-şi caute originile româneşti. Nu vei şti dacă şi le-a găsit. În schimb vei rămâne cu amintirea ei- nud, într-un pictorial special, de sărbători.

COMENTARII Comenteaza
  • Nu exista comentarii
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!