toate sectiunile

Thriller-ul "Inception", lider in box-office cu incasari de 60,4 milioane de dolari

20 iul 2010, 386 afisari

"Inception", un thriller regizat de Christopher Nolan, cu Leonaro diCaprio in rolul principal, este lider in box-office-ul american in primul week-end de la lansare.

Thriller-ul "Inception", lider in box-office cu incasari de 60,4 milioane de dolari

"Inception", de Christopher Nolan, prezinta povestea lui Dom Cobb, personaj interpretat de Leonardo DiCaprio, un hot priceput in furtul de informatii si secrete pretioase din subconstientul oamenilor in timp ce acestia viseaza.

Nolan, ce a regizat si pelicula "Batman - The Dark Knight", a fost "bantuit" de aceasta idee mai bine de un deceniu, insa acum a reusit sa o aplice si sa atraga audienta.

Thriller-ul "Inceputul/ Inception", cu Leonardo DiCaprio si Marion Cotillard in rolurile principale, a intrat direct pe prima pozitie a box office-ului nord-american, cu incasari de 60,4 milioane de dolari.

Inception - Trailer oficial in format HD de pe tare.ro

"Inception" pleaca de la premisa ca este posibil sa patrunzi in visul cuiva si astfel sa ai acces la subconstient, care pastreaza cele mai adanci si mai pretioase secrete. "Ideile sunt ca niste paraziti. Odata prezente in mintea umana, lasa o urma de nesters care va fi pastrata undeva. Filmul presupune ca exista indivizi capabili sa intre in universul intim si personal al viselor si sa fure aceste informatii", spune Nolan.

Pentru filmari, echipa de actori si realizatori au calatorit pe patru continente, in sase tari, experimentand canicula din Tanger, zapezile din Calgary, trecand prin agitatia marilor metropole: Tokyo, Paris si Los Angeles, pana in hangarele aerodromului din Cardington, Anglia.

Filmul "Inception", in regia lui Christopher Nolan, va avea premiera in Romania pe 30 iulie.


Autor:
Carmen Ulian
Sursa:
gandul
Sursa-foto:
dailypostal.com
filmofilia.com
Taguri:
inception, leonardo dicaprio, christopher nolan, cinema
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema