toate sectiunile

Smiley cântă, pe 1 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti

5 apr 2015, 60 afisari

Pe 1 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti în aer liber, cel mai în vogă artist român al momentului, SMILEY, te invită la o megaproducţie după un concept propriu: SMILEY & Hahaha Production.

Smiley cântă, pe 1 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti

Pregătiţi-vă pentru foarte mult surprize şi invitaţi speciali, efecte şi butaforii, totul împachetat într-un setup de poveste unde bună dispoziţie şi muzica live vor fi pe primul loc!

Biletele cu preţuri speciale de presale au fost puse deja în vânzare pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.bilete.ro şi în toate punctele clasice de vânzare la următoarele preţuri:

- 40 de lei Categoria B
- 60 de lei  Categoria A în faţa scenei
- 100 de lei VIP, cu loc pe scaun în tribună

Preţurile sunt valabile până pe 20 aprilie, urmând apoi că până pe 31 mai inclusiv, biletele să coste în funcţie de categorie: 45, 70 respectiv 130 de lei VIP. În ziua concertului pe 1 iunie, acestea vor costa 60, 90 respectiv 150 de lei VIP, în limita locurilor disponibile.Un eveniment Hahaha Production, VIP Booking şi BestMusic Live Concerts.


 

 


Autor:
Dragos Tanase
Taguri:
smiley, arenele romane, concert, bilete, preturi, invitati, muzica
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
  • Centrele ”La Pedale” din parcurile Herăstrău şi Kiseleff, redeschise Centrele ”La Pedale” din parcurile Herăstrău şi Kiseleff, redeschise

    Amatorii de sport şi mişcare în aer liber sunt aşteptaţi, începând cu acest weekend, la o plimbare gratuită cu bicicleta în parcurile Kiseleff şi Herăstrău. Pentru al şaptelea an consecutiv, copiii, părinţii şi chiar bunicii pot profita, până la mijlocul lunii noiembrie, de programul ”La Pedale” - primul sistem gratuit de bike-sharing din România - amenajat de Primăria Sectorului 1 şi Asociaţia Green Gate.

  • Loredana, de la scenă la catedră: artista se va afla faţă în faţă cu vedete ale muzicii! Loredana, de la scenă la catedră: artista se va afla faţă în faţă cu vedete ale muzicii!

    Loredana îşi va împărtăşi secretele muzicale tuturor copiilor care vor vizita Atelierul de Voce şi Muzică. Artista lansează o invitaţie în lumea magică a cântecului şi îi provoacă pe cei mici să îşi descopere talentul muzical sau pur şi simplu să îşi petreacă ziua în compania sa şi a profesorilor deja cunoscuţi de la Atelierul de Voce şi Muzică, în perioada 6-10 aprilie, dedicate programului "Şcoala Altfel".

  • Godsmack concertează pe 27 iunie la Arenele Romane din Capitală Godsmack concertează pe 27 iunie la Arenele Romane din Capitală

    Trupa Godsmack va susţine un concert în România, pe data de 27 iunie la Arenele Romane din Capitală. Biletele au fost puse în vânzare.

COMENTARII Comenteaza
  • Nu exista comentarii
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!