toate sectiunile

Robbie Williams, live la The Light Cinemas

9 oct 2009, 39 afisari

Robbie Williams va sustine un concert in cadrul BBC Electric Proms ce va fi transmis live, full HD la The Light Cinemas.

Robbie Williams, live la The Light Cinemas

Primul concert al lui Robbie Williams dupa o pauza de trei ani va avea loc pe 20 octombrie 2009 in deschiderea BBC Electric Proms de anul acesta.

Robbie Williams va interpreta piese de pe ultimul album intitulat "Reality Killed The Video Star" impreuna cu alte melodii consacrate acompaniate de orchestra condusa de Trevor Horn.

Spectacolul Robbie Williams BBC Electric Proms din Londra va fi transmis in direct pe 20 octombrie in aproape 200 cinematografe din peste 23 de tari din toata Europa.

Acest eveniment va fi completat de ecranizari in Australia pe 6 noiembrie si in Africa de Sud pe 13 noiembrie.

Iubitorii de muzica vor putea experimenta simultan acest concert in format HD care se anunta a fi unul dintre cele mai ample evenimente de acest tip din Europa.

Robbie Williams, la filmarile ultimului sau videoclip

"Trevor a adaugat pieselor mele ceva ce nu a mai existat pana acum - geniul lui" marturisea Robbie. " Cred ca suna grandios - piesa dupa piesa dupa piesa", a adaugat artistul.

THE LIGHT CINEMA va oferi fanilor lui Robbie Williams din Romania posibilitatea sa se alature acestui eveniment transmis in direct prin satelit in cinematografele din intreaga Europa.


Astfel, in exclusivitate in Romania, in ziua de 20 octombrie, ora 22.00, ora Romaniei, concertul va fi transmis LIVE in format HD, prin satelit, din Londra, la The Light Cinema, in Liberty Center.

Robbie Williams spunea: "Este minunat sa te gandesti ca un singur spectacol pe care il voi tine in Londra poate fi vazut in acelasi timp de oameni din toata lumea."

Biletele pentru acest concert s-au pus deja in vanzare, iar pretul acestora este de 65 RON.

Reprezentantii The Light Cinema se asteapta la un public numeros, care ar da bine la CV-ul Romaniei in eventualitatea unui turneu european al artistului.

Robbie Williams face la fiecare concert un show de neuitat

Robbie Williams este unul dintre cei mai cunoscuti artisti solo din lume detinand 15 nominalizari Brit (mai multe decat orice alt artist din istoria muzicii) si 38 de nominalizari internationale, printre care 17 pentru "Cea mai buna voce masculina internationala".

A avut 8 albume care au stat pe primul loc in topurile UK, un succes care s-a reflectat in multe tari din intreaga lume. Turneul Close Encounters din 2006 a creat un nou record de vanzari: 1.6 milioane de bilete vandute intr-o singura zi.


Autor:
Alin Pandaru
Sursa:
The Light Cinemas
Sursa-foto:
RobbieWilliams.com
Sursa-video:
RobbieWilliams.com
Taguri:
robbie williams, concert, cinema
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema