toate sectiunile

Program şi reguli de acces la concertul Cargo, de la Arenele Romane

28 oct 2014, 70 afisari

În data de 30 octombrie, de la ora 19:00, la Arenele Romane din Bucureşti distracţia va fi maximă la showul de anvergură CARGO - Noaptea Vrăjitoarelor!

Program şi reguli de acces la concertul Cargo, de la Arenele Romane

În deschidere vor cânta trupele bucureştene AURA şi Shifting Sands.

ACCES

Accesul în Arenele Romane se va permite începând cu ora 18.30, iar concertele vor începe la ora 19.00 şi se vor încheia în jur de ora 23:30.

Programul este următorul:

- 18:30 - Open Doors

- 19:00 - Shifting Sands

- 20:00 - Aura

- 21:00 - CARGO

REGULI DE ACCES

În ceea ce priveşte regulile de acces, organizatorii roagă pubicul să nu vină la concert cu următoarele obiecte, acestea fiind interzise:

• sticle, conserve,

• mâncare sau băuturi de orice fel,

• artificii, arme, obiecte periculoase,

• umbrele,

• aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil),

• aparate de înregistrare audio-video.

Organizatorii nu vor stoca şi păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata concertului.

Aşa cum v-am obişnuit, paza va fi asigurată de bunii prieteni de la Blackhawk Security, care se vor ocupa de siguranţă şi protecţia participanţilor aşa cum doar ei ştiu să o facă: cu amablitate, căldură, prietenie, dar şi cu un profesionalism ireproşabil, totul într-un spirit cât mai rock!

Drept urmare, accesul cu lanţuri, brăţări, etc este permis.

harta

Accesul în spaţiul concertului va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului. Părăsirea perimetrului concertului, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Posesorii de bilete Golden Circle vor primi brăţări la intrare. Menţionăm că spectatorii din Golden Circle vor avea acces şi în zona de Acces General a concertului.

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitaţiilor şi vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreţ. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfăşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. Se recomandă achiziţionarea biletelor doar din punctele de vânzare autorizate.

Tot ca o tradiţie, accesul copiilor sub 10 ani este gratuit şi este permis doar dacă aceştia sunt însoţiţi de unul dintre părinţi, posesor al unui bilet valid.

CATERING

În cadrul concertului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi şi mâncare, vânzarea acestora făcându-se pe bază de jetoane care se pot cumpăra de la cele două case. Un jeton va avea preţul de 6 lei, atât cât va fi şi preţul unei beri! Veţi găsi la vânzare sandwichuri, whiskey, apă, suc, bere blondă, bere neagră, votcă şi multe altele.

INFORMAŢII BILETE

Până în ziua concertului, biletele costă 40 de lei Acces General şi 70 de lei Golden Circle

Biletele pot fi găsite pe www.iabilet.ro iar bilete fizice găsiţi în reţeaua IaBilet (Magazinele Muzică, UMAN, Senia şi Perfect Tour: www.iabilet.ro/retea) precum şi pe www.eventim.ro şi www.myticket.ro şi în reţelele Eventim şi Myticket (Diverta, Humanitas, Carturesti, Magazinul Muzică, Carturesti, Mag. Vodafone, Domo şi Orange, Germanos, Sala Palatului etc..) dar şi în ziua concertului la intrare în limita spaţiului disponibil la preţurile de 50 de lei Acces General respectiv 70 de lei Golden Circle!


Autor:
Carmen Ulian
Sursa-foto:
mediafaxfoto
Taguri:
cargo, concert, arenele romane, program
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema