toate sectiunile

Monster X Tour ajunge la Bucureşti, pe 30 mai 2015

8 apr 2015, 109 afisari

Unul dintre cele mai renumite showuri din America, votat ca nr. 1 in anul 2013, Monster X Tour ajunge la Bucuresti! 30 mai 2015, la Baneasa Shoping City. Biletele au fost puse în vânzare.

Monster X Tour ajunge la Bucureşti, pe 30 mai 2015

BILETELE CU PRET REDUS CU 20% SUNT DISPONIBILE DOAR PANA IN 10 APRILIE, INCLUSIV!

Împătimiţii sporturilor cu motor, amatori de adrenalină şi spectacol, vor avea parte de o experienţă senzaţională! Una dintre cele mai prestigioase companii de show-uri de ”Monster Truck” din Statele Unite ale Americii, va prezenta, în premieră în România, cea mai de succes producţie, ”MONSTER X TOUR”.

Astfel, în data de 30 mai, la ”Drive in Cinema”, în cadrul centrului comercial Baneasa Shopping City din nordul capitalei, un spaţiu de peste 2800 de metri pătraţi (parcarea dintre IKEA si cladirea mall-ului), le va conferi spectatorilor şansa vizionării celor mai fascinante cascadorii ale piloţilor de monster truck şi ale bikerilor de motocross.

Timp de aproximativ 3 ore, adevăraţi artişti în arta salturilor spectaculoase ce sfidează gravitaţia şi reuşesc să ţină publicul cu sufletul la gură, vor evolua în cadrul a doua reprezentaţii. Acestea se vor desfăşura începând cu orele 13:00 şi 19:00.

Rolurile principale ale show-ului vor fi deţinute de ”actorii de talie înaltă” (4 x 4 m laţime/înălţime), respectiv BIG FOOT, ROCK STAR, CALIFORNIA KID, BUCKED UP, RAGING BULL, GROUND POUNDE şi SUDDEN IMPACT, monştri ce vor capta atenţia celor prezenţi cu sărituri incredibile şi momente artistice cu un grad major de dificultate.

Cei mai bine cotaţi freestyle motocross bikeri, care şi-au transformat pasiunea în sport de performanţă şi au obţinut medalii de aur în competiţiile internaţionale de profil, călare pe doua roţi, cu sute de centimetri cubi sub şa, vor impresiona audienţa cu doza uriaşă de adrenalină şi periculozitate.

Spectatorii de toate vârstele, curioşi să experimenteze senzaţiile tari oferite de aceşti monştri cu roţi uriaşe, vor avea privilegiul de face cunoştintă cu eroii show-ului şi vor beneficia de o cursă memorabilă, în pauza spectacolului.

Biletele pentru show-ul MONSTER X TOUR au fost puse în vânzare şi sunt disponibile în reţeaua EVENTIM la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cartureşti, Humanitas şi online prin www.eventim.ro. Detalii si pe site-ul monsterxromania.com şi Facebook

Preţurile acestora variază în funcţie de categorie, astfel:

Cat.I – 275 lei;

Cat.II – 195 lei;

Cat.III – 125 lei.


Autor:
Carmen Ulian
Taguri:
monster x tour, masini, bucuresti, show
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema