toate sectiunile

Indila revine la Bucureşti, cu două spectacole, în decembrie

27 oct 2014, 90 afisari

Indila revine la Bucureşti, unde pe data de 7 decembrie va susţine două spectacole la Sala Palatului: de la ora 16.00 şi ora 19.00. Delia Matache va cânta în deschiderea spectacolelor.

Indila revine la Bucureşti, cu două spectacole, în decembrie

INDILA este aşteptată de românii din toată ţara cu entuziasm şi nerăbdare, iar biletele pentru concertul artistei franceze, anunţat pe 7 decembrie la Sala Palatului, de la ora 19:00, se apropie de epuizare. Cererile fanilor, care continua să crească într-un număr impresionant de la o zi la alta, i-a convins pe organizatori să facă toate demersurile necesare pentru punerea în scenă a celui de-al doilea concert.

Copleşită de reacţia extraordinară a publicului din România, INDILA a răspuns prompt la invitaţia organizatorilor de a mai susţine încă un concert în aceeaşi zi. În acelaşi timp, şi-a manifestat dorinţa de a le transmite admiratorilor săi, mesajul său de mulţumire şi preţuire.

Astfel, pe lângă concertul anunţat iniţial în prima duminică a lunii decembrie la ora 19:00, INDILA va mai susţine încă un concert pe scena Sălii Palatului tot pe 7 decembrie , dar cu câteva ore mai devreme, mai exact de la ora 16:00.

Indila

Biletele pentru concertul Indila de la ora 16:00 au fost puse în vânzare în reţeaua Vreau Bilet la stand-ul din Unirea Shopping Center etj.2, (D'Arte Foto) -Libraria Eminescu, la Sala Palatului şi online pe www.eventim.ro şi www.vreaubilet.ro.

Preţurile biletelor rămân similare cu cele afişate pentru reprezentaţia de la ora 19:00, după cum urmează:

VIP: 320 Ron;

Categ 1: 280 Ron;

Categ 2: 220 Ron;

Categ 3: 180 Ron;

Categ 4: 120 Ron.

Admiratorii artistei care vor alege concertul Indila de la ora 16:00, pot profita de perioada de presale, valabilă până la data de 10 noiembrie. Toţi clienţii vor beneficia de un discount de 30% la achiziţionarea biletelor din reţeaua Vreau Bilet – de la standul din Unirea Shopping Center etj.2, la Sala Palatului, Librăria Eminescu, sau online prin www.vreaubilet.ro.

În număr redus, mai sunt disponibile bilete la preţurile de 220 ron sau 280 ron şi pentru show-ul artistei de la ora 19:00.

Prezenţa Indilei pe scena Sălii Palatului va surprinde publicul prin calităţile vocale fenomenale dar şi cu un repertoriu special la care se vor adăuga melodiile de succes ”Derniere Danse” şi ”S.O.S”, ale cărei compoziţii fac parte din albumul sau - ”Mini World”. Atmosfera de la Bucureşti va fi încălzită de una dintre cele mai bine cotate artiste ale momentului. În deschidere, Delia Matache va susţine un recital special.

Indila (Adila Sedraïa) s-a născut pe 26 iunie 1984 în Paris. La vârsta de şapte ani, a început să scrie primele sale poezii. Tatăl ei este algerian, iar mama sa provine din India. Din anul 2007 este căsătorită cu Pascal Boniani Koeu, cunoscut sub numele de Skalp sau Skalpovich. Soţul Indilei este unul dintre cei mai apreciaţi producători muzicali şi compozitori din Franţa.

Artistă a devenit cunoscută în anul 2010. Cântă în limba engleză, franceza şi indiana. Sursele sale de inspiraţie sunt artişti precum Michael Jackson, Jacques Brel, Ismael Lo şi Lată Mangeshkar. Înainte de începerea carierei sale solo, Indila a colaborat cu rapperi francezi, cum ar fi TLF, Nessbeal, Rohff, Soprano şi Youssoupha. În decembrie 2013, s-a lansat în cariera solo cu single-ul de succes ”Derniere Dânse” , piesa compusă de Indila împreună cu soţul său. Single-ul a staţionat multe săptămâni pe locul I în topurile franceze, iar la scurt timp vocea sa a reuşit să impresioneze publicul din Grecia, Turcia, Israel, Marea Britanie şi bineînţeles, România.


Autor:
Carmen Ulian
Taguri:
indila, concert sala palatului
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema