toate sectiunile

Corul Armatei Roşii vine la Bucureşti!

8 apr 2015, 108 afisari

Anul trecut Olimpiada de iarnă de la Sochi se deschidea cu The Red Army Choir unul dintre cele mai bune spectacole de muzică şi dans din lume! În 23 septembrie, Sala Palatului din Bucureşti, va avea ocazia să găzduiască cel mai recent spectacol al muzicienilor ruşi!

Corul Armatei Roşii vine la Bucureşti!

În ultimii ani, publicul din România şi-a arătat interesul pentru muzica de calitate iar cel mai renumit cor din lume, The Red Army Choir, este un exponent de marcă al excelenţei în muzică.

Mult aşteptatul Cor al Armatei Roşii îşi are sediul în inima Moscovei, în centrul istoric, lângă Piaţa Roşie, la câteva sute de metri de Teatrul Balşoi şi de turnurile Kremlinului. Sub conducerea charismaticului dirijor Viktor Eliseev, Corul Armatei Roşii susţine peste 250 de spectacole pe an. Generalul Viktor Eliseev este dirijorul corului din 1974 şi a susţinut show-uri în peste 50 de ţări alături de Corul Armatei Roşii (care este marcă înregistrată în 32 de ţări).

Red Army Choir are dimensiunea unui adevărat ansamblu cu 350 de membri, printre care se numără solişti, dansatori, muzicieni, coregrafi şi dirijori. În general, pentru spectacolele de peste hotare, Corul Armatei Roşii călătoreşte cu o sută de artişti.

The MVD Academic Ensemble a.k.a The Red Army Choir a luat fiinţă în 1939 şi a fost ridicat la rang de Academie.
Cu cel mai recent turneu din Franţa,  Generalul Viktor Eliseev şi trupă să au încântat peste 100.000 de spectatori, în special la Pariş cu cele 4 concerte sold-out.

Nimeni nu poate rămâne insensibil la puterea show-ului oferit de Corul Armatei Roşii. Aceşti artişti ating sufletul fiecărui spectator. Coregrafia baletului şi interpretarea muzicală sunt garanţia unui show de neuitat.

BILETE

Biletele au fost puse în vânzare şi pot fi procurate prin intermediul platformei online www.ticketnet.ro, agenţia oficială de ticketing a concertului, la casa de bilete a Sălii Palatului, în reţeaua agenţiilor Eurolines şi TUI TRAVELCENTER, magazinele Inmedio, la Oficiile Poştei Române, Librăria Eminescu, la Unirea Shopping Center – parter şi online prin www.bilete.ro, www.biletoo.ro, www.ticketstore.ro, www.startickets.ro, www.vreaubilet.ro şi www.bilet.ro.


 


Autor:
Dragos Tanase
Taguri:
cor, armata rosie, corul aramtei rosii, sala palatului, bucuresti, rusi, spectacol, show
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
COMENTARII Comenteaza
  • Nu exista comentarii
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!