toate sectiunile

Congresul National al Studentilor la Comunicare 2010

19 apr 2010, 149 afisari

PRIME Romania organizeaza, in perioada 22-24 aprilie, editia a saptea a Congresului National al Studentilor la Comunicare, ce va avea ca titlu "PR cultural: editie revizuita si comentata".

Congresul National al Studentilor la Comunicare 2010

Structura evenimentului cuprinde doua etape: cea dintai este alcatuita din doua zile de conferinte si studii de caz, desfasurate la Muzeul National Cotroceni. Evenimentul se incheie cu o zi dedicata workshop-urilor, ce vor fi sustinute la Colegiul National Gheorghe Lazar din Bucuresti.

Fiecare conferinta trateaza cate un aspect individual, de actualitate, al PR-ului cultural, urmarind atat clarificarea unei serii de notiuni teoretice, cat si analizarea implicatiilor practice ale acestora. Studiile de caz vor permite studentilor prezenti aprofundarea cunostintelor acumulate, prin intermediul unor exemple concrete de practica profesionala. Au fost alese in acest scop doua campanii de comunicare duse pentru promovarea unor produse culturale.


Studentii au valsat in centrul vechi pentru a promova evenimentul.

Astfel, actiunea initiata si condusa de Muzeul National Cotroceni pentru pictorul Catalin Ionut Florea va alcatui studiul de caz din data de 22 aprilie. Cea de-a doua zi a congresului va fi incheiata de organizatorii festivalului de la Garana, ce vor vorbi, in cadrul celui de-al doilea studiu de caz al evenimentului, despre ce inseamna organizarea unuia dintre cele mai de succes festivaluri din tara.

Nu in ultimul rand, workshop-urile, organizate de 7 agentii, printre care Griffon & Swans, Rusu + Bortun Brand Growers sau Cameleon PR & Events, vor viza punerea in aplicare a cunostintelor dobandite in cadrul dezbaterilor.

Mai multe detalii despre Congresul National al Studentilor la Comunicare, gasiti pe http://cnscpeweb.ro

Petru a participa, cei interesati trebuie sa trimita un e-mail pana pe 20 aprilie pe adresa cnsc.prime@gmail.com, in care sa precizeze datele lor de contact si modalitatea pe care o vor alege pentru achitarea taxei de 25 RON.

"CNSC a fost dintotdeauna un eveniment important pentru studentii din intreaga tara. Supunand mereu atentiei teme actuale, congresul aduce laolalta specialisti ai domeniului comunicarii, iar provocarile lansate de studenti nasc intotdeauna dezbateri interesante. Mai mult, ziua finala, destinata workshop-urilor, da tuturor participantilor ocazia de a interactiona cu profesionisti si de a demonstra abilitati practice de comunicare'', declara organizatorii acestei editii.


Echipa CNSC 2010 a organizat sambata trecuta un flashmob in centrul vechi al capitalei. Un numar impresionant de oameni au participat la acest flashmob, care a avut doua parti. In prima parte, participantii au "inghetat" in diferite ipostaze. A doua parte a flashmob-ului a constat intr-un vals pe piatra cubica de pe Lipscani. Iata mai exact ce s-a intamplat:


Flashmob CNSC - PRIME Romania de pe tare.ro


Congresul National al Studentilor la Comunicare, ajuns in 2010 la cea de-a saptea editie, este unul dintre evenimentele cu traditie ale PRIME Romania. Printre temele abordate in anii trecuti in congres s-au numarat "Domeniile comunicarii", "Mass media vs. PR", "Faurit in Romania", "Comunicarea de criza", "Responsabilitatea sociala corporatista" si "Media digitala". In fiecare an, CNSC atrage aproximativ 250 de studenti din toata tara.

PRIME Romania este singura asociatie studenteasca de relatii publice si comunicare din Romania. Organizatia are ca obiectiv principal facilitarea unei legaturi intre teorie si practica, intre studenti si profesionistii din acest domeniu.
Asociatia studenteasca PRIME Romania este parte din asociatia europeana PRIME Europe. PRIME Europe se bucura, in prezent, de colaborarea a 600 membri din 16 tari si 8 tari candidate.
PRIME Romania are sediul principal in Bucuresti, iar recent si-a dezvoltat 3 filiale in: Timisoara, Iasi si Cluj.


Taguri:
cnsc 2010, prime romania, congres, cultura
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
COMENTARII Comenteaza
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!