toate sectiunile

Xonia, mai slabă cu 12 kilograme. Metoda prin care a slăbit (Poze)

2 mai 2013, 3853 afisari

Fără un dram de efort, rezultatele favorabile nu se cunosc. Xonia a avut voinţă şi a reuşit să slăbească atât cât şi-a dorit.

Xonia, mai slabă cu 12 kilograme. Metoda prin care a slăbit (Poze)

În ultima perioadă, Xonia şi-a schimbat radical imaginea. Din tânăra plinuţă a devenit o femeie sexy şi suplă.

Showbiz.ro te trimite la EROS SHOW! Vrei şi tu?

Drumul până la greutatea dorită nu a fost foarte greu, dar nici greu. Xonia a avut nevoie de voinţă şi ambiţie pentru a ajunge la greutatea dorită.

Xonia

Artista, Loredana Sachelaru pe numele ei adevărat, care a trăit mulţi ani în Australia, a povestit pentru AcasăTV că nu a urmat o dietă anume, ci doar a avut grijă la alimentaţie şi a făcut mult sport.

"Am renunţat la pâine şi nu mai mănânc decât dacă mi-e foarte poftă. Nu mai mănânc târziu şi fac sport", a declarat cântăreaţa.

"Când eram balerină mă vedeam foarte grasă, dar eram slabă. Nu aveam nici sâni. Am fost puţin anorexică, făceam balet şi trebuia să fiu slabă. Familia mea a avut grijă de mine şi am fost anorexică doar 6 luni. Mi-am revenit cu ajutorul familiei mele. Aveam colege care erau anorexice de 5 ani", a spus Xonia.

Xonia

Pe lângă eliminarea kilogramelor în plus, Xonia a făcut şi mici modificări estetice - şi-a mărit buzele şi şi-a micşorat nasul. Acum spune că se simte mult mai bine în pielea ei. Xonia se mai întreţine cu aerobic, pilates şi yoga.

"Sunt foarte mulţumită de felul în care arăt şi am fost şi înainte. Nu am slăbit pentru nimeni, ci am făcut-o pentru mine", a spus Xonia.


Autor:
Carmen Ulian
Sursa:
protvmagazin.ro
acasatv.ro
Sursa-foto:
facebook.com
Taguri:
xonia, kilograme, dieta, slabire, metoda, regim
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
COMENTARII Comenteaza
  • Nu exista comentarii
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!