toate sectiunile

Trucuri să slăbeşti rapid la burtă, picioare şi fese

12 ian 2015, 8754 afisari

Cunoscutul Dr. Oz spune că are o formulă secretă ce ajută la eliminarea grăsimilor din zonele dorite. Se combină două îngrediente şi gata cu problemele!

Trucuri să slăbeşti rapid la burtă, picioare şi fese

Dacă vrei să elimini grăsimea din zona abdominală

Doctorul spune că grăsimea existentă aici este ţinută de "rezervă" de către organismul tău. Pentru a scăpa de ea se va consuma acid gama linoleic - GLA şi fasole. GLA arde grăsimile abdominale, calmează organismul şi elimină stresul. Fasolea trebuie introdusă la fiecare masă, timp de o săptămână.

Dacă vrei să slăbeşti în zona feselor

Oz spune că de vină pentru acumulările de grăsimi de aici sunt materialul genetic şi activitatea hormonală. Pentru a scăpa de grăsimea de pe fese se va consuma un supliment alimentar denumit chitosan ce blochează absiorbţia grăsimilor în organism. Se face un shake din chitosan, o cană cu apă, banana, seminţe de in măcinate şi o linguriţă cacao. Timp de o săptămână acest shake va înlocui micul dejun şi cina.

Dacă vrei să slăbeşti la picioare

Piruvatul de calciu şi dieta vegetariană te vor ajuta. Piruvatul de calciu este un supliment care se găseşte şi în organismul uman, dar în mici cantităţi. Se poate lua şi suplimentar, 1 gram, înainte de masă şi va face ca grăsimea de pe coapse să devină mai activă metabolic.

Trebuie să renunţi şi la carne în această perioadă, căci grăsimile saturate din ea se depun pe coapse. O poţi înlocui cu soia, fasole, nuci, caju, etc.


Autor:
Carmen Ulian
Sursa:
unica.ro
Sursa-foto:
Shutterstock publimedia
Taguri:
trucuri, dieta, slabire
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
COMENTARII Comenteaza
  • Maria 29 sep 2014

    Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: basescum@gmail.com

    « Raspunde
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!