toate sectiunile

Trucuri pentru picioare sexy

18 iun 2007, 42 afisari

E vara, e anotimpul fustitelor scurte, al tocurilor inalte si al picioarelor sexy. Bronzate, epilate, suple, cu unghii frumos colorate si bine ingrijite. Cum sa procedezi? Inventeaza un mic spa la tine acasa. Ingrediente: scrub, ulei de corp, lotiune hidratanta, o pila pentru picioare si un


E vara, e anotimpul fustitelor scurte, al tocurilor inalte si al picioarelor sexy. Bronzate, epilate, suple, cu unghii frumos colorate si bine ingrijite.

Cum sa procedezi? Inventeaza un mic spa la tine acasa. Ingrediente: scrub, ulei de corp, lotiune hidratanta, o pila pentru picioare si un lac de unghii colorat.

Inmoaie picioarele in apa calduta in care ai adaugat cateva picaturi de ulei parfumat. Foloseste un scrub cu care iti masezi picioarele pentru cateva minute. Clateste bine apoi aplica o lotiune foarte hidratanta.

Este important sa folosesti o pila pentru picioare, pe pielea uscata, o data pe saptamana, dupa care aplici, obligatoriu, o crema hidratanta.

A venit momentul sa aplici lacul de unghii, pe care, ATENTIE! – nu trebuie sa il lasi pe unghii mai mult de 10 zile. In afara faptului ca se va deteriora si va arata urat, iti va deshidrata unghiile. Aplica un ulei sau un intaritor pentru unghii inainte de a aplica oja colorata, apoi, la final, aplica un strat de lac protector.

Ai exfoliat, ai hidratat si ti-ai exercitat talentul de Picasso pe unghii. Asta inseamna ca esti gata sa imbraci un short sau o fusta mini, sa incalti sandalele cu toc si sa iesi la plimbare.

Raluca Iorga


Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
COMENTARII Comenteaza
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!