toate sectiunile

Tratament pentru picioare cu parafina calda

30 iul 2007, 34 afisari

Sezonul sandalelor cu tocuri inalte este in toi si n-ai vrea sa-ti expui o perche de picioare obosite, cu pielea uscata si aspect neingrijit. Remediul pentru pielea uscata, calcaie crapate si circulatie periferica greoaie consta in aplicarea vitaminei E, a unei masti cu parafina si a unui


Sezonul sandalelor cu tocuri inalte este in toi si n-ai vrea sa-ti expui o perche de picioare obosite, cu pielea uscata si aspect neingrijit.

Remediul pentru pielea uscata, calcaie crapate si circulatie periferica greoaie consta in aplicarea vitaminei E, a unei masti cu parafina si a unui masaj relaxant cu uleiuri esentiale. Tratamentul este excelent si pentru cuticule.

Vitamina E este un puternic antioxidant care reda sanatatea tesutului si imbunatateste circulatia.

Parafina este folosita foarte mult ca remediu pentru pielea uscata. Parafaina calduta inmoaie si catifeleaza pielea aspra de pe picioare imbunatatind in acelasi timp circulatia si intarind unghiile.

Deasemena, parafina alina durerile provocate de artrita si crampele musculare.

Un peeling inlatura celulele moarte si pregateste picioarele pentru tratamentul cu parafina calda si un masaj relaxant cu uleiuri esentiale incheie ritualul de infrumusetare.

Raluca Iorga


Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
COMENTARII Comenteaza
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!