toate sectiunile

Tratament de înfrumuseţare cu rumeguş

21 feb 2015, 765 afisari

Uitaţi de cremele scumpe, Botox sau alte tratamente costisitoare, împachetările cu rumeguş fac minuni pielii.

Tratament de înfrumuseţare cu rumeguş

De-a lungul timpului, femeile (şi nu numai) au încercat toate metodele posibile şi imposibile pentru a avea un ten curat şi luminos, o piele fină ca de bebeluş, şi un organism sănătos.

Japonezii se pare că au descoperit un tratament care face minuni în ce priveşte frumuseţea - rumeguşul fermentat.

Cu siguranţă că aţi avut ocazia să vedeţi cum arată sau să-i simţiţi textura.

Tehnica s-a răspândit rapid în saloanele de înfrumuseţare din Japonia. Sunt necesare între 15 şi 20 de minute de tratament pentru a te simţi... altfel.

Rumeguşul este folosit ca tratament de peste 70 de ani de zile, însă a căpătat o mai mare importanţă în zilele de azi când este considerat cu adevărat miraculos.

tratament cu rumegus

Astfel, în camere special amenajate există căzi de lemn, de o persoană sau mai multe, în care este pus rumeguşul uscat. Acesta provine de la copacii din Yoshino Cypress din Nara, care au un proces unic de fermentaţie. Enzimele din fructe şi flori sunt adăugate produsului de lemn, iar fermentaţia are loc la temperaturi de 70-80 de grade Celsius, fără a fi folosită încălzirea artificială.

Clienţii stau în căzile amenajate, în rumeguş, şi sunt acoperiţi cu acest produs care are efect de încălzire asupra corpului, aducând temperatura până la aproximativ 40 de grade Celsius. Efectul? La o astfel de şedinţă transpiri ca şi cum ai fi alergat două ore la maraton.

Tratamentul cu rumeguş fermentat este recomandat celor care suferă de obezitate, anemie, hipertensiune, acnee, îmbunătăţeşte circulaţia şi metabolismul, dar ajută şi la creşterea imunităţii. 15 minute de tratament costă 70 de dolari, asta în cazul în care ajungeţi în Japonia şi aveţi de gând să încercaţi ceva nou.


Autor:
Carmen Ulian
Sursa:
odditycentral.com
Sursa-foto:
odditycentral.com
Taguri:
tratament frumusete, japonia, rumegus, rumegus fermentat, botox
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
COMENTARII Comenteaza
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!