toate sectiunile

Tatuajele-graffiti, noua artă sexy (Poze)

30 ian 2013, 1139 afisari

Un nou trend a atras atenţia pasionaţilor de tatuaje şi grafitti: îmbinarea celor două forme de artă pentru a decora forme feminine.

Tatuajele-graffiti, noua artă sexy (Poze)

Specialiştii în graffiti au o nouă abordare pentru acest tip de exprimare artistică. Mai precis, ei folosesc spray-urile speciale pe corpul unor femei sexy, pentru a realiza tatuaje-graffiti.

În loc să decoreze clădiri sau diverse obiecte care le ies în cale, ei preferă să înfrumuseţeze formele apetisante ale unor modele cum sunt cele din imaginile de mai jos, în cadrul unui proces de bodypainting modern şi expresiv.

NU RATA GALERIA FOTO!

Această forma de "tatuare" a devenit rapid populară pe internet, numeroşi artişti şi modele exprimându-şi interesul pentru ea şi postând materiale pe site-ul shriiimp.com.

Unele desene sunt mai simple, altele mai complexe, dar toate sunt colorate şi temporare.

Vince Prawns, fondatorul Shriiimp, susţine că acest tip de artă va fi populară mult timp de acum înainte. "Tatuajele-graffiti sunt pe val şi avem o comunitate enormă pe site, formată din simpli pasionaţi şi din artişti profesionişti deopotrivă", a declarat Prawns.

El a mărturisit de asemenea că unele fotografii pe care le primeşte sunt din categoria "interzise minorilor" şi nu le acceptă pe site.


Autor:
Gabriela Voicu
Sursa:
The Sun
Sursa-foto:
The Sun
Taguri:
tatuaje, graffiti, spray, sexy
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
  • Cele 17 tatuaje ale Rihannei Cele 17 tatuaje ale Rihannei

    Rihanna este una dintre cele mai controversate artiste ale momentului. Îi place să cânte, să se drogheze şi să se tatueze. Iată cu ce "picturi" se mândreşte RiRi!

  • Locuri pentru tatuaje la care nu te-ai fi gândit (Video) Locuri pentru tatuaje la care nu te-ai fi gândit (Video)

    Expoziţia anuală de tatuaje din Florida de Sud a prezentat tatuaje inedite... în fund!

  • Tatuaje în cuplu (Poze) Tatuaje în cuplu (Poze)

    Află că există şi acest tip de tatuaje, cel realizat în cuplu, unde un desen se poate împărţi în două, iar cei doi să formeze un întreg, atunci când se întâlnesc.

COMENTARII Comenteaza
  • Nu exista comentarii
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!