toate sectiunile

Slăbeşte 5 kilograme în 7 zile. Ce trebuie să mănânci

8 ian 2015, 5995 afisari

Află ce trebuie să mânânci pentru a slăbi 5 kilograme în doar o săptămână. În plus, nici nu trebuie să te abţii de la mâncare.

Slăbeşte 5 kilograme în 7 zile. Ce trebuie să mănânci

Alege alimente cu mai puţine calorii pentru a fi în formă. Ai voie să consumi legume, fructe, carne, lactate, cât să te saturi. Este important ca pe parcursul acestei diete să iei un aport suplimentar de vitaminele B şi C, pentru ca organismul tău să nu aibă vreun dezechilibru. Un regim fulger disociat.

Iată ce trebuie să consumi pe parcursul celor şapte zile:

Ziua 1: Fructe

În această zi sunt acceptate toate fructele, mai puţin bananele. Profită de pepeni, piersici, caise, mere, struguri. Mănânci doar fructe, fără a integra nimic altceva în meniu. Bea apă sau ceaiuri neîndulcite.

Ziua 2: Legume

Astăzi este ziua legumelor. Consumi ce vrei, mai puţin fasole sau mazăre. Poţi consuma legumele crude sau gătite. La capitolul cartofi, unul fiert este suficient într-o zi.

Ziua 3: Fructe şi legume

Astăzi este ziua primelor două zile combinate. Din nefericire este exclus cartoful fiert din meniu.

Ziua 4: Banane şi iaurt

Se pot consuma până la 8 banane pe zi şi până la 8 pahare de iaurt slab.

Ziua 5: Roşii

Ziua 5 are în meniu carne de pui sau curcan, carne slabă, şi roşii, până la 6 bucăţi. Bea un pahar cu apă la fiecare roşie pe care o mănânci.

Ziua 6: Legume şi carne

În a şasea zi nu ai voie cartofi, căci ai carnea în meniu. Carne slabă. La capitolul legume, poţi consuma ce doreşti şi cât doreşti.

Ziua 7: Supă

Este vorba de supă din varză şi legume. Ai nevoie de varză, 2-3 cepe, un ardei gras, 5-6 tulpini de ţelină, o conservă de roşii fierte şi decojite.

În toată această perioadă, nu uita de aportul necesar de apă şi jumătatea de oră de mişcare în aer liber sau sport, pentru a avea rezultate şi mai bune.


Autor:
Carmen Ulian
Sursa:
doctorulzilei.ro
Sursa-foto:
publimedia
Taguri:
dieta, kilograme, regim, slabeste, slabire, carne, fructe, alimente, legume, lactate, meniu, foame
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema