toate sectiunile

Oţetul de mere te scapă de celulită

3 feb 2015, 2012 afisari

Celulita inestetică poate fi combătută cu ajutorul unui remediu care se regăseşte în locuinţa ta. Este vorba despre oţetul de mere, iar noi îţi spunem cum îl poţi folosi pentru a avea rezultate.

Oţetul de mere te scapă de celulită

Depozitele de grăsime, inestetice de altfel, pot fi distruse cu ajutorului oţetului de mere pe care îl ai în casă. Desigur, pentru rezultate remarcabile este indicat să ţii o dietă, pe cât se poate, şi să faci puţină mişcare în fiecare zi.

Oţetul de mere, de preferat cel natural, ajută la arderea grăsimilor. Pentru a scăpa de celulită ai nevoie de o bucată de material, 100 ml oţet de mere, 100 ml apă, o linguriţă jumătate de sare de mare, fără iod.

Amestecă bine ingredientele până se topeşte sarea, după care înmoaie materialul în soluţie, apoi aplică-l pe zonele afectate. Pe deasupra înfăşoară-te cu folie de plastic, pentru siguranţa că nu murdăreşti nimic în jur.

Pentru ca acest tip de tratament să aibă efect este necesar să stai circa patru ore, sub plapumă sua pătură. Ideea este să stai la caldură şi să transpiri.

Tot pentru a elimina celulita, mai poţi face un amestesc pentru masaj care să fie trei părţi oţet de mere şi o parte ulei de masaj.

Oţetul de mere are capacitatea de a elimina toxinele din organism.


Autor:
Carmen Ulian
Sursa-foto:
mediafaxfoto
Taguri:
celulita, otet de mere, tratament
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema