toate sectiunile

Operaţia de selfie a costat-o 15.000 de dolari! Video

6 feb 2015, 1776 afisari

Precum multe alte milioane de americani, şi Triana iubeşte selfie-urile. Această pasiune a împins-o spre un gest extrem!

Operaţia de selfie a costat-o 15.000 de dolari! Video

Triana Lavey, 37 de ani, producător de televiziune din Los Angeles şi-a dorit să arate la orice oră ca "scoasă din cutie". Pentru asta, a fost dispusă să plătească o avere. A cheltuit 15.000 de dolari în speranţa că va arăta mereu extraordinar de bine, aşa cum ar ieşi dacă s-ar aranja puţin în photoshop. Acesta este un preţ cu reducere, căci medicul îi era prieten de familie.

Triana

Ea consideră că prezenţa în social media este foarte importantă, astfel că trebuie să arăţi foarte bine, la fel şi în viaţa reală.

Acum, după operaţie, Triana este încântată de noul ei look. Până acum încerca tot felul de machiaje, să poziţioneze camera în fel şi chip, să folosească anumite filtre, dar la final nu era mulţumită.

Triana este de părere că nu putea folosi mai bine banii şi crede că este necesar să arăţi bine în ziua de astăzi, când pentru cei din jur contează mai mult imaginea.

Aproape 90% dintre tinerii americani sunt obsedaţi de selfie - cel perfect. Zi şi noapte se fotografiază şi folosesc numeroase aplicaţii ce corectează aspectul - pentru modificarea siluetei - Skinee Pix, coşuri sau acnee - Facetune, iar Perfect365 corectează atunci când ai greşit în manevrarea aparatului foto. Întotdeauna este o aplicaţie la îndemână pentru ca fotografia să fie perfectă.


Autor:
Carmen Ulian
Sursa:
abcnews.go.com
Sursa-foto:
abcnews.go.com
Sursa-video:
youtube.com
Taguri:
operatie estetica, frumusete, selfie, programe, photoshop
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
  • 10 ţări cu cele mai multe titluri de Miss World câştigate 10 ţări cu cele mai multe titluri de Miss World câştigate

    "Frumuseţe cu un scop" este sloganul celui mai vechi concurs internaţional de frumuseţe. Organizaţia care organizează concursul încă din 1951 subliniază operele sale de caritate în care, pe lângă donaţii importante, trimite şi "Regina Frumuseţii" en-titre (şi presa, bineînţeles) în diverse zone defavorizate.

  • 10 trucuri de înfrumuseţare pentru corp, păr şi ten 10 trucuri de înfrumuseţare pentru corp, păr şi ten

    Iată câteva metode prin care îţi poţi face singură produse naturale de înfrumuseţare. Răsfaţă-ţi corpul, părul şi tenul.

  • 6 motive să îţi speli părul cu miere 6 motive să îţi speli părul cu miere

    Ce poate fi mai potrivit pentru podoaba capilară dacă nu produsele naturiste, după reţetele ştiute de bunica. Iată ce poate face mierea pentru părul tău.

COMENTARII Comenteaza
  • Nu exista comentarii
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!