toate sectiunile

Cum ar fi să-ţi vopseşti părul cu aur

3 mar 2015, 457 afisari

Specialiştii au descoperit vopseaua pentru păr ce conţine aur. O idee strălucitoare pentru a fi cea mai tare tipă din club.

Cum ar fi să-ţi vopseşti părul cu aur

Printre numeroasele lor cercetări, specialiştii au găsit formula pentru ca femeile să fie cât se poate de strălucitoare în orice moment al zilei: vopseaua pentru păr cu aur.

Cei sau cele care vor să se simtă speciali pentru o noapte în club, vopseaua pentru păr ce conţine aur este soluţia perfectă.

par fluorescent

Părul va avea reflexe roşiatice la lumina ultravioletă, iar toţi ochii vor fi, cu siguranţă, aţintiţi spre tine.

Specialiştii anunţă că părul nu va căpăta instantaneu culoarea aurie, ci este nevoie de ceva timp pentru ca procesul chimic să se întâmple.

Preţul unei astfel de vopsele nu este mare - în jur de 30 de dolari, pentru că nu conţine o foarte mare cantitate de aur.

Culoarea roşiatică fluorescentă este rezultatul nanoparticulelor de aur ce interacţionează cu fibra părului, se formează o suprafaţă de plasmon ce străluceşte în întuneric.

Cei mai îndrăzneţi care vor să iasă şi mai mult în evidenţă pot apela chiar şi la machiajul fluorescent. Există o pudră fină care se amestecă cu ce produs vrei să devină luminos pe întuneric: pentru buze, ochi, etc.

machiaj fluorescent

Cele care nu vor să fie aurite pentru o seară în club, pot alege varianta gelului fluorescent. Culorile sale pot fi observate doar la lumina UV. Apa îndepărtează uşor acest gel luminos.


Autor:
Carmen Ulian
Sursa:
dailymail.co.uk
Sursa-foto:
dailymail.co.uk
bellasugar.com
eventlights.at
Taguri:
vopsea, par, machiaj, fluorescent, buze
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
COMENTARII Comenteaza
  • Nu exista comentarii
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!