toate sectiunile

Ai lăsa melcii vii să ţi se plimbe pe faţă doar pentru a-ţi păstra frumuseţea?

17 iul 2013, 767 afisari

Japonezii o fac, iar metoda are un succes nebun în rândul clientelor saloanelor de înfrumuseţare.

Ai lăsa melcii vii să ţi se plimbe pe faţă doar pentru a-ţi păstra frumuseţea?

Mâzga lăsată de melc se pare că are efecte miraculoase împotriva îmbătrânirii tenului. De peste 20 de ani multe companii folosesc mucus de melc în produsele cosmetice.

Japonezii au dorit să simplifice lucrurile, astfel că oricine poate beneficia de substanţele minune ale melcului dacă face un asemenea tratament.

Nu vă gândiţi că melcii respectivi sunt luaţi din grădini şi puşi pe faţa dumneavoastră, ci ei sunt ţinuţi în condiţii sterile.

Un tratament cu melci vii, şedinţa de o oră, costă în saloanele din Japonia în jur de 241 dolari. Chiar dacă preţul pare puţin "de speriat", senzaţia pe care o ai atunci când melcul se plimbă pe faţa ta nu se compară cu nimic. După ce melcii şi-au făcut plimbarea şi te-au mozolit bine de tot, o profesionistă îţi face şi un masaj facial, îţi pune anumite măşti, şi te supune unui procedeu cu pulsaţii electrice ce face ca mucusul de melc să acţioneze şi mai bine.

Unele dintre cliente s-au arătat reticente la început, şi au spus că mişcarea melcului pe ten îţi provoacă senzaţii felurite - de la disconfort până la relaxare, după caz, dar rezultatul final este excepţional.


Autor:
Carmen Ulian
Sursa:
odditycentral.com
Sursa-foto:
odditycentral.com
Taguri:
melci, frumusete, salon cosmetica, infrumusetare, tratament
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
COMENTARII Comenteaza
  • Nu exista comentarii
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!