toate sectiunile

3 exerciţii simple să scapi de celulită

11 mar 2015, 2738 afisari

Fără puţin efort nu ai rezultate miraculoase. Îţi prezentăm trei exerciţii simple pe care le poţi face şi acasă, pentru eliminarea celulitei de pe picioare şi coapse.

3 exerciţii simple să scapi de celulită

1. Genuflexiuni cu greutăţi

genuflexiune

Genuflexiunile sunt indicate în general pentru a-ţi lucra zona feserilor, coapselor şi şoldurilor. La acest tip ai nevoie de o greutate, fie că o cumperi de la magazin sau umpli o sticlă de doi litri cu apă sau nisip. Ţii greutatea la piept şi execuţi genuflexiunile, 3 serii a câte 20 de repetări.

2. Aplecări pe un picior, cu greutăţi

aplecari

De această dată ai nevoie de greutăţi în ambele mâini. Din poziţia normală, stând în picioare, te apleci în faţă cu greutăţile, iar un picior în duci în spate. Facă 3 serii a câte 20 de repetări şi vei lucra bine fesierii şi coapsele.

3. Fandări

fandare

Dacă vrei să îţi lucrezi intens coapsele, fesierii şi şoldurile acesta este un bun exerciţiu. Faci fandări faţă, lateral, spate şi încă o dată lateral, iar de această dată treci cu piciorul drept prin spatele celui stâng. Piciorul stâng ar trebui să fie un fel de punct fix şi te mişti mai mult cu piciorul drept. Execută 3 serii a câte 20 de repetări.

Mai poţi face şi alte exerciţii inspirate de locul în care te afli, şi nu numai, iar pe lângă asta ar trebui să adopţi şi o alimentaţie sănătoasă şi mesele să fie regulate. Exerciţiile pot fi făcute şi de bărbaţi, şi de femei.


Autor:
Carmen Ulian
Sursa:
divahair.ro
Sursa-foto:
becomegorgeous.com
skinnymom.com
publimedia
Taguri:
celulita, exercitii, sport
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
  • Oţetul de mere te scapă de celulită Oţetul de mere te scapă de celulită

    Celulita inestetică poate fi combătută cu ajutorul unui remediu care se regăseşte în locuinţa ta. Este vorba despre oţetul de mere, iar noi îţi spunem cum îl poţi folosi pentru a avea rezultate.

  • Apa reduce riscul apariţiei obezităţii Apa reduce riscul apariţiei obezităţii

    Experţii susţin că apa ar trebui să fie principalul lichid din dieta unei persoane cu probleme de greutate.

  • Curiozităţi despre sprâncenele umane Curiozităţi despre sprâncenele umane

    Multe persoane dau mulţi bani pentru întreţinerea sprâncenelor, ele trebuie să fie cât mai frumoase, dar câţi ştiu la ce anume folosesc ele?

COMENTARII Comenteaza
  • Nu exista comentarii
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!